30-08-2023, 23:51 PM
(30-08-2023, 23:22 PM)13piisab Kirjutas: OT kustutatud. Edvard ja honkomees võivad oma kulgurite fossiilikulusid privaatselt edasi võrrelda. Või miks mitte alustada nn kommunaalide-jutu vestmise asemel hoopis kumbki oma esimest hobiautoprojekti.
Õhtust!
"Hobiautoprojekti..." - ehk siis nagu ametlik tõdemus, et tegu on ikkagi Auto - (mootori) foorumiga, igasugune 2 - ja 3 - rattaliste loba on lihtsalt ja hädapärast siin tolereeritud? Ma muidugi saan aru, et lihtsalt moderaator istub oma mätta otsas ja tegu on lihtsustusega, aga nii on ja nii ka siin jääb, tegu on ikkagi vabateema (ja nüüdseks isegi mitte enam rasketehnika) foorumiga, kuhu on veel oodatud ka "hobiautoprojektid", eriti ca aastatest 1970 ja +, see on asi, mis ksf!-e käima tõmbab.
Ka kritiseeritud foorumis "Vanatehnika..." oli jutt, et hobuvankrist lennukini, aga praktikas oli ikka nii, et pildil olid sõiduautod ja härrasrahva suvised väljasõidud teemaga, et milline majutusasutus ja missugune menüü, vaat siin ongi vastus Ivo tavainimese küsimusele. Tavainimesel ei olegi mingisugust välismaalt soetatud antiikautot ja magab ta jalgrattasadulas ning joob Krossi Äri Elektra õlut sinna kõrvale, jah, nii on praegu need lood. Või tahate näiteid, palju maksab originaalne Zündapp KS 750 esilatern mõne eesti kollektsionääri erakogus, no vastus on, et palju maksab, selle raha eest saaks nii automaksu, kui ka "nädala õlut" plekkida suhteliselt kaua, ....aga ega mina ka ei tea neid asju, mul on omad bropleemid....