22-09-2023, 10:31 AM
(22-09-2023, 10:04 AM)raul Kirjutas: Kas liikumisanduritega lülituv valgustus tüütuks ei muutu? Mul garaaziesine liikumisanduriga ning alati lülitub valel ajal välja, st siis kui midagi teed![]()
Andur kõrgel ja ei viitsi otsida redelit, ronida ülesse ja regullida...
Mul köik odavad liikumisandurid koolesid suht kiiresti ära ning asendasin kallimate Steinel omadega. Ning osa valgustust tegin hoopis Oomipoest pärit taimeriga mille klõpsan nupust tööle.
Ma usun, et ei muutu kui see piisavalt pika aja peale reguleerida (nt. 30min). Kui selle aja peale ennast juba ei liiguta, siis ilmselt oled kutu. Ning ega siis enam valgust ka vaja pole...
Mul liikumisanduris sees nii taimeri, liikumise tundlikkuse kui ka ümbritseva fooni tugevuse reguleerimise võimalus (kui on päevane aeg, siis andur ei rakendu). Ja kuna tuleb kolm gruppi valgusteid, millest vaid üks on liikumisanduri toitel, siis on tagavaravariant kahe täiendava grupi näol olemas, mis on kõik käsilülitusega. Ning lisaks veel võimalus lülitada kõik kolm gruppi käsijuhtimisele. See kehtib suure ruumi osas.
Väiksemates ruumides on mõlemas üks eraldiseisev grupp. Sealset tööd juhib samuti samade funktsioonidega liikumisandur.
Kogu see asi on kokku pandud peamiselt sellepärast, et musti (õliseid) sõrmejälgi lülititel vältida ning selleks, et valgusteid kogemata tööle ei jätaks. Ma juba vana inimene ning asjad kipuvad ununema