11-10-2023, 21:36 PM
(11-10-2023, 15:59 PM)parmhot Kirjutas:Priit juba vastas(11-10-2023, 15:10 PM)honkomees Kirjutas: Majandava pere autona on istmetega pirukas igal juhul praktilisem kui mingi linnamaastur vms sõiduauto.Aru ei saa, milles probleem. Istmetega pirukad ehk mahtuniversaalid ehk mitte N1 ju laialt saadaval.
Tsitaat:Miks peab ostma 8-kohalise akendega bussi kui VAJA on pigem kinnist tagumist kuuti???
Ehk kaubik kus on 4-5 kohta ja ilma akendeta (et midagi kogemata ära ei lõhuks) korralikus mõõdus kaubaruum, mida vajadusel saab pikendada tagumise istmerea arvelt. Selline on universaalne ja asendaks peres mitut autot ning käru (viimast on paha hoiustada õues, kui siseruumi pole.
Võib muidugi väita, et täna saab kõike tellida kojuvedamisega ja kaubaveo võimalusega autot pole eraisikule vaja, aga minu kogemus näitab, et selleks peab keegi kogu aeg kodus istuma, et kulleritelt suuremat kaupa vastu võtta. Ei helista keegi ja ei lepi vedamise päeva/aega kokku, ikka tuleb kõne, et olen 10 min pärast kohal aga mina 100 km kaugusel ja ei saa isegi kohale kihutada. Ise vedamine on palju mugavam logistika ...