15-10-2023, 09:21 AM
(Seda postitust muudeti viimati: 15-10-2023, 09:26 AM ja muutjaks oli Aare R..)
Peatatud registrikandega autode maksustamine oleks ikka ERILISELT debiilne lüke. Olen ka ise kunagi seal Järva-Jaani muuseumis käinud, seda küll aastaid tagasi, kuid ääretult kahju oleks, kui see vähenegi tehnikaajalugu lipsuga ja elukaugete inimeste poolt ära hävitatakse. Nagu muusemipapagi ütles, et ilmselgelt on neil otsustajatel midagi kusagil viltu läinud.
Automuuseumitest meenub esimese hooga veel küll vaid Halinga, kuid küsimus ei olegi vaid muuseumites, vaid üleüldse kõigis autodes, mille registrikanne on erinevatel põhjustel peatatud. Olen täiesti kindel, et kõigi registrikanne ei ole peatatud vaid seetõttu, et auto on lihtsalt kuskile põlluserva vedelema jäänud. Üleüldse ei ole see automaks kuskilt otsast mõistlik!
Automuuseumitest meenub esimese hooga veel küll vaid Halinga, kuid küsimus ei olegi vaid muuseumites, vaid üleüldse kõigis autodes, mille registrikanne on erinevatel põhjustel peatatud. Olen täiesti kindel, et kõigi registrikanne ei ole peatatud vaid seetõttu, et auto on lihtsalt kuskile põlluserva vedelema jäänud. Üleüldse ei ole see automaks kuskilt otsast mõistlik!