18-11-2023, 19:26 PM
(Seda postitust muudeti viimati: 18-11-2023, 19:29 PM ja muutjaks oli PlyVal64.)
Selleks ongi headel traadimasinatel MMA küljes või selline pisi-inverter niisama riiulis ootamas ja poes müüakse roostevaba elektroode. Ei ole veel paremat lahendust näinud lihtsa praadimsitöö jaoks! Isegi minusugune kehva keevitaja sai nendega tehes täitsa talutavalt hakkama ka kahte eri metalli kokku praadides ehk ESABi pakike võiks ikka kodus olla
MA praen nendega ka niisama musta kui vähe on vaja teha. Roostevaba elektrood jooskeb kuidagi mõnusamalt...
TIGimine on muidugi juba järgmine tase, seda siis koos happe ja poleerimsiega a'la reelinguid ja targakaari merele või trepikäsipuid maismaale keevitada. Aga sumpaotsaks???
Võlusõnadeks olid mulle need: ...tundmatu keemilise koostisega teraste keevitamiseks... Kui ei taha pead vaevata terase margi tuvastamisega.

TIGimine on muidugi juba järgmine tase, seda siis koos happe ja poleerimsiega a'la reelinguid ja targakaari merele või trepikäsipuid maismaale keevitada. Aga sumpaotsaks???
Võlusõnadeks olid mulle need: ...tundmatu keemilise koostisega teraste keevitamiseks... Kui ei taha pead vaevata terase margi tuvastamisega.