23-11-2023, 20:09 PM
(23-11-2023, 19:38 PM)jaan mmc Kirjutas:(23-11-2023, 19:12 PM)v6sa Kirjutas: ...Kui sa ise teiste keelekasutuse, jne. üle irvitada võtad siis kas see on teemasse ? Kuskil võtsid sa mind hiljuti kui komnoor, rahvavaenlast kujutada, ala see mees on vastaste (vene) poolel, vms. väga hale ikka. Mina pole sinu vestlustesse sekkunud.
Palun tsiteeri, KUS mu tekstis on viga soojustamise ja eelkõige kastepunkti kujunemise seisukohast.
Säärase teemast välja paukumise pärast ongi foorum persses! Plähmida autmaatkastide läbipesust garaaži kütmise teemas on ikka analooge mitteomav lati alt läbipanek. Kui see pidi olema solvang, siis oli see ikka väga hale solvang.
Kas ma irvitasin? Kuradi õrnapõrnaline aadlipreili, ära kujuta endale asju ette! Ma juhtisin tähelepanu olulisele veale. Boor on keemiline element ja tehnilises slängis ka võlli nuut soomestunutele. Tehnikafoorumis võiks ikka täpne olla!
Ühtlasi ei ole üldse ilus ühes foorumis olnud lahkarvamust teises foorumis nina peale visata hoopis kolmanda mehe teemas neljandast asjast rääkides. Las mudaravila asjad jäävad mudasse. Muide, ma polnud seal sugugi üksi, kellele Su reljeefne ühtpidi kaldu sõnakasutus vastakarva oli.
Kui pead vajalikuks mind verbaalselt peksta, siis siin teemas anna minna! Aga tee seda siis nii, et oleks huvitav! Ma loodan vähemalt näha argumenteeritud etteheiteid, millega kaasnevad rohked viited eksimusele või üldistele käitumisnormidele mittevastavale mõtteavaldusele. Lihtsalt "Sa oled loll, sest mina ütlen" stiilis plärtsatused ei ole (ja loodetavasti see nii ka jääb!) siin foorumis teretulnud.