04-12-2023, 23:53 PM
(04-12-2023, 23:24 PM)Illimar Kirjutas: Siin paistab palju saapaeksperte koos olema - palun soovitage mulle kõrgeid talve(töö)saapaid. Tingimusteks oleks kõrged ja lumelukuga sääreosad, libisemiskindel tald, pahkluuni võiks vett lühiajaliselt pidada ning tõsiselt soojad. Vaja neid talvisteks toimetusteks soisemas metsas. Võiva olla kirsa-tüüpi või lihtsalt väga head kõrged nööridega/boaga saapad.Kui Sa tahad PÄRISELT sooja ja veekindlat, siis ainult MuckBoot ja sealt ka Arctic Sport. Igasugune nahksaabas unusta ära! See on ISIKLIK ärakülmanud varvaste peale tuginev kogemus, millega liitub sadu ja rohkem miile külma meresõitu (jah, need on ka merele mõeldud, kui vaadata kasvõi "ohtlikku püüki"!) + päris suur hulk jahimeetse kogemusi. MuckBoot on imeline külmas ja märjas ja seal SEISMISEKS!
Või peaks üldse vaatama sooja kummiku poole?
Ehk JAH, vaata kummiku ja neopreeni poole. Eesti ja üldisemalt Euroopa häda on selles, et meile minu teada ei tooda selle tootja tööjalanõusid ehk siis raudninasid. Ehk nagu ikka siis vaid tilulilut. Täna on sarnast juba ka teistel tootjatel ehk valikut võiks olla. Mina ostsin need üldse Jahipaunast ja seal võisk valikut tänagi olla.