08-12-2023, 11:10 AM
(Seda postitust muudeti viimati: 08-12-2023, 11:10 AM ja muutjaks oli ivo86.)
(08-12-2023, 10:09 AM)jaan mmc Kirjutas: Iga foorum väärib oma tsensoreid ja rahvas oma juhte. Kõigis foorumeis käib laus tsenseerimine nii on lood.
Vot ei käi tsenseerimine igas foorumis. Siin foorumis on isegi minu arust üsna vabad käed halada jumal teab mis teemadel.
Autofoorumis ei pea lubama rääkimist poliitikast. See ei ole mingi põhiõigus. Poliitikast ja maailmavalust võiks rääkida vastavas foorumis. See, et mingi foorum sümpaatse jutuga on, ei tähenda, et seal peab kõigest rääkima. Ma ei lähe 4x4 foorumise, et lugeda koroonavaktsiinist. Sama kehtib tegelikult siin foorumis.
Mind ajab tegelikult kettasse see, et tuleks ja loeks traktoritest, mootorsaagidest, treipinkidest, vanadest bussidest, tsiklitest ja veoautodest.. aga tuled ja loed hoopis koroonavaktsiinist, valimistest, metsasmajandamise õigusest ja sellest, kas ma pean maal või linnas elama. Mis see Teie asi on öelda, kuradi vanamehed? Ma küsin, kuidas motoplokki remontida, mitte kuidas ma elama pean.
Kokkuvõtvalt - minu arust siin foorumis on küllalt vabad käed halada ja paska ajada, arvestades, et pool juttu pole kuidagi seotud auto ega motoga.
Kui sulle ikka valitsus ja vaktsineerimine ei meeldi, kurda oma sõpradele hoopis. Mitte autofoorumisse. Ja kui neid pole.. noh.. aeg mõtteid koguda.