09-12-2023, 10:08 AM
(Seda postitust muudeti viimati: 09-12-2023, 10:58 AM ja muutjaks oli Lauri_L.)
Tänud asjaliku info ja kogemuste jagamise eest. Sellest on minu jaoks palju kasu.
Võta nüüd kinni jah, mis seal valesti läks. Järele jäänud Grund kruntivärvi kasutasin lõpuni ära ja Bindo all see töötas. MP aluspind oli mul üsnagi krobeline ja poorne. Lükkasin liivapaberiga lahtise(ma) minema ja siis kruntisin. Tundus, et jäi okei. Hea kuulda tagasisidet Easy Care'i kohta. Kohe alguses tundus ja jäi kõhklus, et lubatakse kuidagi liiga palju plusse ühe toote kohta. Lisaks värvi väga konsistentne olek. Kunagi olid meedias selle kohta ka värvilised reklaamid, et pika puuga parim asi seinas. Ja hea, et see lõpuks ikkagi purki jäi. Transpordi jutul võib igati tõepõhi all olla. Miks muidu müüja viitas "halvale partiile". Kohapeal lubati kohe ka raha tagasi maksta. Sai tasaarveldus Bindo arvelt tehtud. Mingit "hõõrumist" müüjaga aga ei olnud. Suhtlemine oli kena ja viisakas.
Tuleb tõepoolest hakata asju laiemalt vaatama. Eks Sadolin ongi pigem ajaga külge-silma jäänud. Bindo töötab siiani suurepäraselt. Uut asja on palju ja võta nüüd kinni, mis hea on. Korra võtsin Laki tn Caparolist kaks purki miskist kangemat puidulasuuri. Tooniga panin puusse ja jäi seisma. Nüüd olen seda vajadusepõhiselt nii sise- kui välistingimustes puidul kasutanud. Näiteks tegin perenaisele rea maasikapeenarde piirdeid lageda taeva alla ning peenra piirded kasvuhoonesse. On olnud seal juba 4+ aastat. Uskumatult hästi töötab küll sellistes tingimustes. Seega Caparolist on mul väga head esmased kogemused.
(09-12-2023, 01:49 AM)alfredo Kirjutas: Lauri, minu 5 centi selle peale, et esimesel katsel polnud probleem siiski pealis-, vaid kruntvärvis. Võib-olla ka väheses läbirullimises, sest otse mp peale nii lihtne värvi kinni saada polegi. Kuigi antud juhul jah, kahtlustaks siiski rohkem krunti. Olen kunagi selle kontori toodangut kasutanud ja umbestäpselt peale 2008-2010 aastat ei oska eriti midagi kiitvat lisada, enne seda olid nagu enamvähem tarbitavad. Osasid meil turustatavaid Sadolini värve tehti/tehakse muide veremaal. Talvel külmaga rekkas siia loksunud, veidi aimates sealset töökultuuri jne. siis ise põhimõtteliselt ei kasuta seda kraami mingi 10 aastat kõikuva kvaliteedi tõttu. Easy Care-iga jälle omad hädad. Ta on küll teatud määral mustust hülgav, aga see eeldus toimib vaid vedelike suhtes. Mati pinna tõttu jäävad puutejäljed eriti hästi näha, mida enam maha ka ei saa. Paar hädist laifhäkki küll antud juhul teada on, aga sebimist sellega ka omajagu. EC on lihtsalt rikastelt raha ära võtmise bränding, ei muud. Aga Flat ja B20 on neis ruumides täiesti toimiv mõistliku hinnaga lahendus.
Võta nüüd kinni jah, mis seal valesti läks. Järele jäänud Grund kruntivärvi kasutasin lõpuni ära ja Bindo all see töötas. MP aluspind oli mul üsnagi krobeline ja poorne. Lükkasin liivapaberiga lahtise(ma) minema ja siis kruntisin. Tundus, et jäi okei. Hea kuulda tagasisidet Easy Care'i kohta. Kohe alguses tundus ja jäi kõhklus, et lubatakse kuidagi liiga palju plusse ühe toote kohta. Lisaks värvi väga konsistentne olek. Kunagi olid meedias selle kohta ka värvilised reklaamid, et pika puuga parim asi seinas. Ja hea, et see lõpuks ikkagi purki jäi. Transpordi jutul võib igati tõepõhi all olla. Miks muidu müüja viitas "halvale partiile". Kohapeal lubati kohe ka raha tagasi maksta. Sai tasaarveldus Bindo arvelt tehtud. Mingit "hõõrumist" müüjaga aga ei olnud. Suhtlemine oli kena ja viisakas.
(09-12-2023, 03:41 AM)ak75 Kirjutas: Sadolini asjadest käiks ise kaarega mööda. Juba alates 2010 ja edasi.
Teadmata, mis tasemeni seinas olev MP on silutud, oleks ise mõelnud kahte varianti - hea sileda aluspinna puhul Caparol Amphibolin https://www.caparol.ee/tooted/vaervid/si...amphibolin ja mitte väga hea aluse puhul Vivacolori Hansa Facade.
Tuleb tõepoolest hakata asju laiemalt vaatama. Eks Sadolin ongi pigem ajaga külge-silma jäänud. Bindo töötab siiani suurepäraselt. Uut asja on palju ja võta nüüd kinni, mis hea on. Korra võtsin Laki tn Caparolist kaks purki miskist kangemat puidulasuuri. Tooniga panin puusse ja jäi seisma. Nüüd olen seda vajadusepõhiselt nii sise- kui välistingimustes puidul kasutanud. Näiteks tegin perenaisele rea maasikapeenarde piirdeid lageda taeva alla ning peenra piirded kasvuhoonesse. On olnud seal juba 4+ aastat. Uskumatult hästi töötab küll sellistes tingimustes. Seega Caparolist on mul väga head esmased kogemused.