18-12-2023, 19:24 PM
Kuna ma ka värske garaazi omanik siis jagaks enda mõtteid ja ideid kuidas minul mõningad asja tehtudd-lahendatud.Suuremad asjad treipink ja lukkseppa lauad statsionaarselt seina ääres ja kinni.Freespink väike ja seda saan roclaga liigutada kuhu vaja.Fb turuplatsilt olen omale koju tarinud mitu vene aegset telekalauda,tummised ja rattad all.Autot remonties hea tööriistad ja jupid peale panna ja ümber auto kärutada.ka raua lintsaag sama laua peal.Hästi otsida saab ka tasuta neid laudu.Mul keset tuba kahepostitõstuk ja selle "tuunisin" kah pisut paremaks ja panin eraldi kaabli otsa lisa puldi nuppudega ja nüüd saan kasvõi auto all rula pealt autot üles alla liigutada,sigamugav nii.Kuna tervis tuksis ja rattaid tõsta ei jaksa siis tuli ajud tööle panna ja tegin suurusjärg 20-30 rutsi eest https://www.stokker.ee/rattavanker-1tk-t...a9012l-tbr analoogse rattatõstuki.Kõigis nurkades pöördrattad all ja kokku lahti keeran akudrelliga ja treisin pika trapetskeermega lati ja ka mutri sellele latile ja loetud sekunditega on koos ja lahti ja rihid rattal kõrguse paika ja siis lihtsalt lükkad ratta rummule poltide otsa.Ja kuna lisapult tõstukil siis saab ka kõrguse paika tõstukit üles alla liigutades.Sügisel rehve sai vahetatud siis mina vahetasin rehve ja tüdrukud kruvisid autol rattad alt ja alla tagasi mängleva kergusega...Ravi rattaid annab tõsta...Ka 100kg ratas ei ole probleem üksi alla panna...Ka rehvipingi kõrvale lahtisuruja alla tegin kuullaagritel aluse,ratas rullile ja keerad sõrmega ja surud rehvi lahti...Töökodades vaesed vahetajad punnitavad nigu segased tõsta ja keerata...
Mul kuskil 80 ruutu üldpind ja seintele pistikupesi ei ole ega ka ilmselt ei tule.Ukse kõrvale läks seinale kinni kaablirull ja kui voolu vaja tõmbad juhtme ja teed töö ära ja pärast tagasi.Õhk on samamoodi.Ei kõlba kuhugi need mööda põrandat looklevad õhuvoolikud ja pikendused.Õnnestus saada kommi raha eest paksu vineeri ja plaadid seina ja sinna sisse kruvi ja kruvidele tööriistad ja asjadd rippuma kõik mida vähegi riputada kannatab.Kuna asi alles uus,esimese hoolduse sai just tehtud ja nv saab ka esimese remondi teha kuna roolilatt vaja vahetada siis asjad alles loksuvad töö käigus paika,et kuidas hea mugav oleks ja ruumi paigutus.Tuleva suvi saab ka soemüüri ja kamina paika ja siis hakkepuidult soe tuba.
Mul kuskil 80 ruutu üldpind ja seintele pistikupesi ei ole ega ka ilmselt ei tule.Ukse kõrvale läks seinale kinni kaablirull ja kui voolu vaja tõmbad juhtme ja teed töö ära ja pärast tagasi.Õhk on samamoodi.Ei kõlba kuhugi need mööda põrandat looklevad õhuvoolikud ja pikendused.Õnnestus saada kommi raha eest paksu vineeri ja plaadid seina ja sinna sisse kruvi ja kruvidele tööriistad ja asjadd rippuma kõik mida vähegi riputada kannatab.Kuna asi alles uus,esimese hoolduse sai just tehtud ja nv saab ka esimese remondi teha kuna roolilatt vaja vahetada siis asjad alles loksuvad töö käigus paika,et kuidas hea mugav oleks ja ruumi paigutus.Tuleva suvi saab ka soemüüri ja kamina paika ja siis hakkepuidult soe tuba.