19-12-2023, 00:43 AM
(Seda postitust muudeti viimati: 19-12-2023, 00:45 AM ja muutjaks oli Lauri_L.)
Tänud, et mõtteid ja ideid jagasid. Kui lugema hakkasin, siis hetkeks tekkis tunne nagu loeksin enda kirjutatud teksti. Minu ettekujutus oma garaažist on vägagi lähedal sellele, mida kirjeldanud oled. Korralagedust olla ei saa. Põrand tuleb puhtana hoida, tööriistad seintel (minu puhul siis eraldi ruumis), töölaud ratastel teenindamiseks koos võtmekomplektidega sama laua sahtlites ning kavalad abivahendid erinevate tööde lihtsustamiseks. Olemas olev kõrgus laeni on alati kasulik ära kasutada. Lisaks suuremad tööriistad ja pingid teisaldusvõimekusega - nii et rokla alla saab. Mul on samuti selg korralikult ära tõstetud. Kui seda probleemi ei oleks, siis ilmselt ei mõtleks ka oma elu lihtsamaks tegemisele - eestlastele vist kaasa sündinud loll omadus. Kaablirulli ja õhk seinal on asendamatu. Puldiga autotõstuk on hea idee. Poleks ise selle peale vist tulnudki. Teisaldusplatvormid rataste alla on mul juba täna teemaks, sest autod mis suvisel ajal ehk garaažis pole, on vaja talvel kõik sisse mahutada. Siis on hea, kui neid saab nagu kilusid karpi "laduda". Endale pean kindlasti saama ka teisaldatava autotõstuki. Suuremaid rehve olen autole alla tõstnud roklaga. Mahuvad täpselt selle kahe haru vahele. Välistingimustes olen kasutanud võimalust ja rehvivahetuseks traktori alusekahvlitega autol terve külje korraga maast lahti tõstnud. Kui kunagi tõstuki saan, siis muutub asi muidugi lihtsamaks. Rattaid erinevatele teisaldusabinõudele olen ostnud Motonetist. Seal on nende hinna ja kvaliteedi suhe üllatavalt hea. See mis seal maksab seal viieka, maksab mujal viistest ja enam. Tänud veelkord, et ideid jagasid!