19-12-2023, 22:12 PM
(18-12-2023, 22:52 PM)Mahno Kirjutas: Selle andmete avaldamisega on mõned konksud:No sellest jutt ongi, et selle va privaatsusega on lolliks mindud. Vanasti külas kõik teadsid kõike kõigist ja midagi polnud lahti. Mis siis nüüd lahti on? Ei tunta naaberkorteri elanikke, läbi ei käida, nagu mingid hälvikud.
...
2. Üksildane infokilluke ühes kohas ei pruugi olla midagi privaatsust riivavat. Kui keegi oskab killud kokku panna, võib tekkida midagi suuremat ja huvitavamat. ...
(18-12-2023, 22:52 PM)Mahno Kirjutas: ...Minu tänased seisukohad ei ole vasakliberaalse pederastse enamuse poolt aktsepteeritavad, vangi veel ei panda aga kaugel seegi on. Muidugi läheb maailm enne selle poliitika tulemusena kõigetäiega peldikupotist alla, otse hukatusse.
3. Tänases ühiskonnas võivad sinu nimelised piiksud internetis olla igati aktsepteeritavad. Milline hinnang neile 10 või 15 aasta pärast antakse on teadmata. Võibolla saad medali, aga võibolla pannakse vangi. ... (lekkinud parooli saad vahetada, lekkinud elukohast minema kolida, lekkinud autonumbri välja vahetada aga lekkinud isadustesti eest ei põgene).
...
Kas mulle juhtub midagi, kui küla teab, et mul on song või vähk või et hoopis see suguelund on poolautomaatne? Ei juhtu ju!!! Isadusetesti tulemused aga peaks olema seadusega avalikud!