28-12-2023, 22:40 PM
Eks valgest ruumist tingitud segadus auto gabariitidega (nimetame seda siis optiliseks petteks) seisneb ka selles, et hetkel on mul kasutusel vaid üks garaaži uks. Sisse sõites peab auto 90-kraadi alla pöörama ja siis kohale manööverdama. Selles ongi ainuke probleem. Eks hetkel peab harjuma ning tulevikus, kui teine uks ka kasutusele tuleb, siis seda muret enam pole. Jääb vaid sisse- ja väljasõidu rõõm. Ruum ju iseenesest suur ja sõidukeid mahub palju. Kui talveks autod sisse pakib, siis vast peab natuke hoolsam olema, kuid see on loomulik. Sellistel juhtudel üksi autot nügides panen ratta tõkked ikka maha nagu ksf. aavu soovitas. Selge on ka see, et ruumile tuleb kuni tagumiku kõrguseni seelik selga tõmmata nagu kahes väiksemas ruumis tegin. Kergem hooldada ning ei paista iga väiksem sodi välja.
Kardan, et selleks aastaks on garaaži teemaga lõpp. Peab natuke puhkama ja paar päeva kergemalt võtma. Sööke-jooke ka vaja nautida. Siis jaksab uuel aastal uue hooga edasi astuda. Tänud kõigile kaasa elamast ning nõuannetega panustamast. Olen siinsetelt kasutajatelt palju õppinud ning päris palju targemaks saanud. Suurepärane komuun, kellel ei ole kahju kogemusi ja teadmisi jagada ning vajadusel ka reaalselt abiks olla. Head vana aasta lõppu ning kohtume juba uuel aastal.
Kardan, et selleks aastaks on garaaži teemaga lõpp. Peab natuke puhkama ja paar päeva kergemalt võtma. Sööke-jooke ka vaja nautida. Siis jaksab uuel aastal uue hooga edasi astuda. Tänud kõigile kaasa elamast ning nõuannetega panustamast. Olen siinsetelt kasutajatelt palju õppinud ning päris palju targemaks saanud. Suurepärane komuun, kellel ei ole kahju kogemusi ja teadmisi jagada ning vajadusel ka reaalselt abiks olla. Head vana aasta lõppu ning kohtume juba uuel aastal.