29-12-2023, 13:41 PM
(29-12-2023, 13:34 PM)Telc Kirjutas:Tänapäeval on olemas erinevaid mõistlikke lahendusi, salongipeeglisse peidetud ekraaniga, päikesesirmi peeglit asendava ekraaniga etc. Kaamera ise on nii olematus mõõdus, et neid vormistatakse väga viisakalt ka numbriraamideks, numbripoltideks jnejne.(29-12-2023, 10:23 AM)muska71 Kirjutas: tagurduskaamera on sigahea asi.Ka nt poe parklas tagurdad parkimiskohale ja hui sa peeglist näed ja tunnetad kui palju on veel vaba maad taga seisva seina või autoga.Kaamerast näed täpselt ja pargid nii,et 5 cm jääb autode vahe.Mul ravis nt pole monitorile eriti ruumi armatuuril ja paigaldasin monitori päiksesirmi külge,kui vaja vaadata lasen sirmi alla.Parematel kaameratel on sigahea vaade ja näed ka küljelt tulevaid rakette...Ma ei kujuta ette, et ma oma hobiautole kaamera külge krutiks, kuigi on tegu ebamäärase gabariiditunnetuse ja väikeste peeglitega masinaga.
Kahtlustan, et ka Espiritile pigem ei tule kaamerat külge ?
Igapäevasõidukiga jälle harjub piisavalt, et kaameravajadus puudub.
Võõrastes masinates kuldaväärt abivahend. Samuti veokal, mille lahtise tagaluugi serva tähistamiseks on kriips monitoril.