08-01-2024, 21:02 PM
(08-01-2024, 18:51 PM)Kult Kirjutas: Käivitusabi Noco Boost GB40, kas keegi kasutab ja on rahul, kogemusi?
On GB150, aga vaja väiksemat ka, sõiduauto ja transiti mõõtu masinate käivitamiseks.
Ma kasutasin selle brändi boosterit külmikute käima aitamiseks. Enam ei mäleta seda numbrit kui suur ta oli aga tööjope taskusse mahtus ära. Pakun välja, et mingi 40 või 50 oli.
Külmiku 4sil mootori sai kolm korda järjest käima lasta siis oli tühi. USB-ga laadisin. Ei julenud mujale pista kuna on väga õrn vale voolu suhtes. Veoka peal on lihtne 12V asemel kõrvalolevasse 24V pistikusse pista. Oli kogu aeg Volvo juhiistme taga sahtlis ja USB järgi, et hädaolukorras oleks täis booster võtta. Olen ka läpaka USB pesast teda laadinud. Laadijas pidi olema seni kuniks ainult roheline tuli jäi ühtlaselt põlema.
Mina julgen küll soovitada. Hea väike. Lihtne laadida. Ainus mis häiris olid lühikesed juhtmed. Aga selle eest olid lõuad tugevad. Haaras poldiotsast hästi kinni ja sai jätta lausa õhku rippuma juhtmete otsa.
Mitu korda sai käidud ja aidatud ühte Freemonti käima panna sellega. Jumala tühja akuga keris käima nagu muinasjutus.
Aquila captas non muscas.