13-01-2024, 01:59 AM
(05-01-2024, 22:30 PM)isandpauk Kirjutas: Et kõik ausalt ära rääkida, alustan sellest, et veeretasin oma töökotta auto, mis on olnud keretööde ja teiste remonditööde ootel 2022 aasta suvest, kuna töökoda oli pidevalt hõivatud mingite Ukrainasse saadetavate rontidega. Veeretasin VW Taro töökotta ja võtsin paagi maha, et ei saaks liigutada enne kordategemist. Vaja vahetada karbid, kabiininurgad, kütuse ja piduritorud, keevitada raam jpm. Sõbrad läksid kohe närvi, et millal ikka järgmise rondiga löögile pääseb ja arvasid heaks kinkida mulle gleco plekitõmmitsate komplekti koos tangidega, et ma kiiremini hakkama saaksin.
Nüüd vahin seda komplekti ja mõtlen, kas avada juutuub või olla loll edasi ja kurta oma lollust siin?
Kuna "gleco" otsingu peale tuli ainult üks vaste tervest foorumist, siis...
Komplektis on umbes 15 erinevat tõmmitsat.
On kellelgi kogemusi elust enesest, mida jagada nende konkreetsete tööriistadega?
Palun võtta sõna ainult nendel, kes on asju päriselt ise kasutanud. Kui oled neid vidinaid ainult kaugelt näinud või omad lihtsalt arvamust, ära palun solgi teemat. Teooriat tean ise kah.
edit: cleco muidugi, mitte gleco. Tänan tähelepanu juhtimise eest. Millegipärast mobiiliga siia foorumisse kirjutamisel viskab pidevalt kirjavigu sisse, ilmselt side häired.
Ju siis ma olen see õnnelik väljavalitu kes on nende vidinatega elus tööd teinud. Mitte küll autode vms kallal aga hoopis reisilennukite peal. Cleco on lihtsalt üks paljudest tootjatest.
Ma päris ei saa aru mida sa teada tahad? Neid saab kasutada lehtmaterjali ajutiseks fikseerimiseks. Lennunduses hästi levinud. Kasutati juba IIMS ajal .
![[Pilt: 1a34953v.jpg]](https://tile.loc.gov/storage-services/service/pnp/fsac/1a34000/1a34900/1a34953v.jpg)
Karbis sul mitu eri otstarbega varianti.
Lennukite puhul kui paned lappi peale või vahetad X detaili siis esmalt laod avad neid vigureid täis - seejärel hakkad järkjärgult neetima/poltima. Idee on nendel selles , et saad tükke proovida külge ja väldib avade nihkesse minekut kui töö alles pooleli.
Autode või muu plekitöö puhul ma ei oska öelda kas sellel on nii väga mõtet. Pead ju avad puurima - aga oleneb mis sorti kvaliteediga remonte teed.
Puuride koha pealt annan ainult nõuande, et nendel asjadel tarvis õigeid puure kui tahad head tulemust. Vidinad tollmõõdus ja siis tuleb mm mõõdus koma kohaga puure kasutada.
www.estmotor.ee väikemootorid ja ehitustehnika . Kito tõsteseadmed