30-01-2024, 19:13 PM
Ostsin kaks lintkaablit masside jaoks mootori ja kere vahele ja kere ning aku vahele siit: https://maps.app.goo.gl/bgwQMcJXe5wZEWD19 Lindi määrisin vaseliiniga kokku aga klemmide osa tuleb ikka puhtaks jätta, kokku kruvida ja siis vasemäärdega katta aku klemmide poole pealt. Vaseliin nimelt ei juhi voolu, vaskmääre juhib. Kerepoolsed kontaktid aga sai keraamilise määrdega üle lastud peale kinnitust, et ei tekitaks olukorda aktiivsem, vähemaktiivsem ja mitteaktiivne metall - vabandust, olen ettevaatlik lihtsalt, mitte materdama hakata, et vaskmääre ei tee midagi aluplokile vms, minu arust teeb, paberi peal ja keemia tunnis ka teeb, usun keemiat rohkem ja lihtsalt minu valik hoolimata sellest, et galvaaniliselt ühendatud ülejäänud kerega ja kuskil kindlasti on vasest mõni aktiivsem metall kasutusel.
+ klemmid olid ta tookord sealt saadaval erinevas pikkuses. Praegu 5 aastat kestnud, ei saa kurta.
+ klemmid olid ta tookord sealt saadaval erinevas pikkuses. Praegu 5 aastat kestnud, ei saa kurta.