05-02-2024, 20:48 PM
(Seda postitust muudeti viimati: 06-02-2024, 18:56 PM ja muutjaks oli maarius.)
Tervist kuna mingi hetk läks mull külgkorvi kinnitused pooleks siis seisis mul pikka aega ja mõtlesin, et mis ma sellega peale hakkan kuna see oli juba algusest peale selline ront ja ei olnud eriti head kinnitus lahendust, kui oleks võrri raam olnud metallist oleks keevitanud kinnitused otse raami külge, aga kahjuks pole see võimalik kuna on alumiinium raam ja siis tärkas idee, et teen sellest järel käru mul raam oli juba olemas külkast siis oli nata ümber ehitust vaja.
Alguses sai hakkatud velgi alla panema ja kinnitust ehitama.
peale kinnituse lisamist ja põranda ehitamist sai ta juba külge panna.
Ta on veel väga toores tahaks ehitada piirded külgedele ja ka rehvid korralikult kinnitada pean muretsema natuke latt rauda ja 5est keerme latti, kinnitusest ta on otse poldiga raami küljes ehk väga kallutada ei saa, mõte oli teha vahele mingi oma moodi süsteem et laseks kallutada ka aga ma veel mõtlen kas on vajalik või ei sest samal ajal meeldib see et ta annab stabiilsust juurde.
Kui kellelgil soovitusi et mida saaks veel paremini teha andke märku!
Alguses sai hakkatud velgi alla panema ja kinnitust ehitama.
peale kinnituse lisamist ja põranda ehitamist sai ta juba külge panna.
Ta on veel väga toores tahaks ehitada piirded külgedele ja ka rehvid korralikult kinnitada pean muretsema natuke latt rauda ja 5est keerme latti, kinnitusest ta on otse poldiga raami küljes ehk väga kallutada ei saa, mõte oli teha vahele mingi oma moodi süsteem et laseks kallutada ka aga ma veel mõtlen kas on vajalik või ei sest samal ajal meeldib see et ta annab stabiilsust juurde.
Kui kellelgil soovitusi et mida saaks veel paremini teha andke märku!
vanust 15, aga jagan tehnikat küll !