09-02-2024, 02:11 AM
(09-02-2024, 00:45 AM)2715 Kirjutas: Vastuvõtmisega aga on hästi kiire sest oravad loodavad natukenegi reitingut päästa sest muidu läheb europarlamendi valimistel väga pissiseks ja ei pruugi ühtegi kohta saada.Julgegi enam siin midagi öelda, aga vähemalt mulle tundub see TÕSISELT haige, et nüüd käib mingi meeletu rapsimine mingite europarlamendi kohtade nimel. Põhimõtteliselt paistab nii, et käputäie inimeste isiklik heaolu kaalub üles kogu eesti rahva hakkamasaamise.
Põhimõtteliselt käib juba see mäng, kus muusika lõppemisel on vaja kiirelt istuda aga toole on jäänud üksainus.
Muide, kui automaksust üleüldiselt rääkida, siis olen ka kaalunud oma 540 müüki panemist. Otseselt polegi asi vast automaksus, 50€ aastas ära ei tapaks, kuid ka see tundub mulle lihtsalt vastuvõetamatu- sõidad aastas olematu vahemaa ja maksad lihtsalt seetõttu, et mingi seltskond hakkas seda idiootlikku rohepöördesoga ajama.
See pole küll peamine põhjus, pigem see, et keerulise elu tõttu pole lihtsalt millegi vastu huvi.