17-03-2024, 23:14 PM
Kass ongi selline kurtja, on valmis kurtma mille iganes üle, eriti , kui on tarvitanud teatud ravimeid. Aga lihtsustatult - on siin voorumis (veel) teatud ksf! -d, kes ikkagi tunnevad vajadust postitada ja seda ka teevad, uusi, värskeid kirjutamisvajdusega liikmeid ei ole siia voorumisse viimasel ajal justkui enam lisanunud, va ütleme näiteks 2 ksf!.
Ja väga rumal on arvata, et ilm on ilus (ei ole ju!), kõik ksf!-d on looduses või midagi restoreerimas, lihtsalt sellise väite postitamine tundub mulle rumal või teadlikult (mitte postitaja jaoks) valelik! Kõike saab kirjeldada kuhugi maani väga suvaliselt, denatsifitseerimine, demilitariseerimine jne, klapid saab ise endale ja prooviks ka teistele pähe panna jne...
aga muidu ea voorum, mul on projektid ka...
Ja väga rumal on arvata, et ilm on ilus (ei ole ju!), kõik ksf!-d on looduses või midagi restoreerimas, lihtsalt sellise väite postitamine tundub mulle rumal või teadlikult (mitte postitaja jaoks) valelik! Kõike saab kirjeldada kuhugi maani väga suvaliselt, denatsifitseerimine, demilitariseerimine jne, klapid saab ise endale ja prooviks ka teistele pähe panna jne...
aga muidu ea voorum, mul on projektid ka...