20-03-2024, 11:28 AM
(19-03-2024, 23:46 PM)kass Kirjutas:(18-03-2024, 09:30 AM)2715 Kirjutas:(18-03-2024, 00:21 AM)kass Kirjutas: Õhtust!Luban endale repliigi korras lugupeetud Kassile, et te võite mu siit välja ka lasta visata.
Jah, ea uumor! Kuigi tegelikult ma eriti ei muhele... Aga inimesed on erinevad, uumorivärk samamoodi, mind on selle pärast siin voorumis ka nuheldud... aga iga lugupeetud voorumlane on teretulnud siia omi uumoriposte postitama, eriti, kui need on ajaloolise taustaga ja mitte oma enga aiglase aju poolt välja mõeldud... Ma saan veel kuidagi aru, et no on meil mingisugused haiglased seksuaalfantaasiad ( minul ka on), aga mina ei postita neid siia "uumorinurka" kõigile kõkutamiseks, aga respekt, ksf!, et visalt ja regulaarselt ajad oma rida!
Ma ei solvuks ja põhjust ilmselgelt on sest pole mul enam ei vanatehnikat ega ühtki vanatehnikaprojekti.
Lisaks oman päris palju selliseid seisukohti mis pole populaarsed ja lähevad vastuollu rohepoliitika ning riigivalitsemisega.
Õhtust jällegi!
Mina tänan võimaluse eest ja muidugi, mina võin siin voorumis nii lasta, kui ka visata, seda muidugi!Aga olles nii halb ja siga või kass nagu ma olen, mina ei arva, et peaks kedagi siit voorumist või kusagilt mujalt "välja viskama" vüi kasvõi ajutiselt kellegi postitamisvõimalusi piirama, arvates, et sellest tuleb mingit kasu kellelegi peale piirajate, aga see selleks nagu tavatses lausuda varalahkunud Pikk - Toomas...
Minul eriti seisukohti ei ole, maailmavaadet jms, aga vastuollu olen siin ja mujalgi tihtipeale läinud ja selle eest ka koslepit vahel saanud. Ja on mind ka siit keskkonnast igaveseks ja pärast seda veel 3 - ks aastaks "välja visatud", tõesti ei olnud valus ega hirmus ja nüüd toksin jäeelgi siia mittemidagitki juurde ja mida aeg edasi, seda enam kahtlustan, et mul ka tegelikult ei ole seda müstilist "vanatehnikaprojekti", millest siin aeg-ajalt vilosohveeritakse.
Aga olgu peale, tehke siis siin nalja ka, eestlane on ikkagi peale selle, et ta on ka kõige muu rahvas - no need automaksu, õlle, sauna, laulu, tantsu, metsa, kartuli, mustaleiva, mere, parim sõdur jne, ikkagi igal juhul ka naljanurgarahvas, siit nurgast, sealtnurgast, keskpõrandale kokku ja mis saabki olla parem nali, kui mingitsorti kepinali. Ja selle eest siit voorumist küll kedagi kuhugi ei saadeta, sest saatjad ei ole ju mingid pehmod ega impotendid, vaid ikkagi täisverelised eesti heteromatšod, ma arvan.
Aga mind võite küll siit "välja visata", sest nagu näete, mul endal on tõsiseid raskusi siit kvalittetkeskkonnast eemale hoidmisega ja nende projektidega on nii nagu on või nii nagu ei ole, rohepoliitikat ja riigivalitsemist võin ka siin ja mujal vabalt halvustada, naeruvääristada ja kiruda, aga Aafrikas on väikesed neegrid näljas ja suured vb janus nagu kass enne kl 10.00
Kus nali?!
Do'nt panic