21-03-2024, 12:20 PM
Ma üritan vastata ksf V6sale. Päris hukka mind ei maksa mõista. Mul on kaks kolleegi Igor Ja Aleksander. Ukrainlased. Saame väga hästi läbi. Räägivad muideks oma vahel ukraina kèeles ja ei pea lugu "ukrainlastest".
Aga miks ma ei kannata Ukrainaga seonduvat?
Olles näinud alates lõuna Prantsusmaalt ja Hispaaniast seda UK paraadi üle euroopa siis jah....
Paljud on öelnud, et jumal tänatud, et sõjaks läks. Me tahtsime ammu euroopasse põgeneda aga ei saanud.
Nüüd oleme põgenikud. Uksed on ees lahti ja makstakse peale ka veel.
On teist keegi näinud milliste masinatega need põgenikud sõidavad?
No ja siis see nahhaalsus ja ülbus. Nemad ja maailm. Ja vargused. Sakslane ütleb juba avalikult, et mida neegrid pole veel jõudnud tuuri panna selle viivad ukrainlased ära.
Isiklikust negatiivsetest kogemustest rääkida siis võib raamatu kirjutada.
Üks paljudest. Pesin külmiku ära seest ja seisin pera vastu päikest ja kuivatasin haagist. Tuleb sakslane ja ütleb, et ukid panid sul haagisest postid pihta.
Viis mu ka autoni kus postid olevat.
Ukid otse loomulikult ei teadnud midagi. Tõmbasime uksed lahti ja minu firma logodega postid neil kuudis.
Esimene reaktsioon oli, et sul olid ju uksed lahti. No see ei anna ju õigust varastamiseks.
No ja siis läks hoopis minu ähvardamiseks.
No ja see mida räägivad otse sealt tulnud on kohati nagu öö ja päev meie meedias kajastatavaga.
Aga seda mainida ei tohi. Tõde on vaid see mida kirjutab Postimees.
Ei tundu mulle siiras see abistamine ja abi nõudmine. Eriti kui kõige selle kohal on suur Lehtme vari nagu maskott.
Aga miks ma ei kannata Ukrainaga seonduvat?
Olles näinud alates lõuna Prantsusmaalt ja Hispaaniast seda UK paraadi üle euroopa siis jah....
Paljud on öelnud, et jumal tänatud, et sõjaks läks. Me tahtsime ammu euroopasse põgeneda aga ei saanud.
Nüüd oleme põgenikud. Uksed on ees lahti ja makstakse peale ka veel.
On teist keegi näinud milliste masinatega need põgenikud sõidavad?
No ja siis see nahhaalsus ja ülbus. Nemad ja maailm. Ja vargused. Sakslane ütleb juba avalikult, et mida neegrid pole veel jõudnud tuuri panna selle viivad ukrainlased ära.
Isiklikust negatiivsetest kogemustest rääkida siis võib raamatu kirjutada.
Üks paljudest. Pesin külmiku ära seest ja seisin pera vastu päikest ja kuivatasin haagist. Tuleb sakslane ja ütleb, et ukid panid sul haagisest postid pihta.
Viis mu ka autoni kus postid olevat.
Ukid otse loomulikult ei teadnud midagi. Tõmbasime uksed lahti ja minu firma logodega postid neil kuudis.
Esimene reaktsioon oli, et sul olid ju uksed lahti. No see ei anna ju õigust varastamiseks.
No ja siis läks hoopis minu ähvardamiseks.
No ja see mida räägivad otse sealt tulnud on kohati nagu öö ja päev meie meedias kajastatavaga.
Aga seda mainida ei tohi. Tõde on vaid see mida kirjutab Postimees.
Ei tundu mulle siiras see abistamine ja abi nõudmine. Eriti kui kõige selle kohal on suur Lehtme vari nagu maskott.
Aquila captas non muscas.