21-03-2024, 18:23 PM
(21-03-2024, 17:43 PM)DevilDeVille Kirjutas: Kuna kollektiivne välimine sphincter on juba elegantselt lõdvaks lastud, siis miks ei peaks minagi siia lõimesse jõuetusekohaselt panustama - tüüpiliseks oravabande valijaks on kulmutehniku ja kipsikujuri võitmatu võitluspaar, kes teavad, et valides edukate, edumeelsete ja ettevõtlike grupeeringut, muutud ise ka automaagiliselt oma kumiiride sarnaseks.Kui kõik juba lõdvaks lasevad siis ega ma ka kehvem ei taha olla.

Pealegi pole mul vanatehnikat ega vanatehnikaprojekte ning varem või hiljem tõstetakse mind siit välja.
Minu arvates seisab oravapartei kolmel vaalal ja need on riigiametnik, It- mees ja ehitaja.
Iga vaal koosneb lähivaatlusel paljudest ametikaaslastest, kes on võtnud ringkaitsesse et säiliks nende koht toiduahelas ja kõik saavad päid - jalgu mööda kes tahaks midagi muuta ja toiduahela teisiti keerata.
Mulle muidugi väga meeldib, et toitu jääb järjest vähemaks ja üha rohkem energiat kulub omavaheliseks võitluseks.
Samuti tundub iga ringist väljatõugatu võtma kaasa kellegi kes teda tõukas.
Näiteks meie eeskuju ja õiguskuulekuse etalon peab äraelamiseks skeemitama oma sugulaselt korterit üürides ja siis "juhuslikult" selgub selline asi.

Põhjendused kusjuures on pehmelt ütelda kehvakesed.
Kui siseminister ei tea et sugulaselt riigi raha eest korterit üürida ei või ja üürib veel aastaid elamiskõlbmatut korterit sellise raha eest siis kui see pole rumalus siis polegi rumalust olemas.