17-04-2024, 20:57 PM
(Seda postitust muudeti viimati: 17-04-2024, 20:59 PM ja muutjaks oli Mahno.)
(17-04-2024, 10:14 AM)ivo86 Kirjutas:(17-04-2024, 09:11 AM)muska71 Kirjutas:(17-04-2024, 01:35 AM)Marko Kirjutas: Siit kostab läbi - ei vasta kõnedele. Kas siis pärast tööaega, võõrale numbrile, misiganes muu jutt. Millega see põhjendatud on?Vaata TÖÖINIMENE tahab ka millalgi puhata,no ei jaksa 24/7 mis maksab jne...Lisaks füüsisele tahab ka aju puhata mõtlemisest...Laar töötas üle ja tulemus käes,tahate järgmine olla?Palgatöötaja puhkab õhtul,aga ettevõtja millal kui 24/7 peab kõnedele vastama ja kliendiga suhtlema?Kõige "andekamad" helistavad kell 9-10 õhtul ja kui ei vasta siis hommikul 7 paiku juba....
Tänapäeval on väga odav ja lihtne sättida üles mitu numbrit.
Lisaks seadistada siis nii, et üks number on kättesaadav ainult kindlatel kellaaegadel.
Ei pea olema oma isiklikult numbrilt 24/7 kättesaadav ju.
Muidugi - igaüks võib vastata nagu ise soovib loomulikult. Mõni hoiab telefoni toas laual ja nii ongi, igati ok. Aga lihtsalt - ettevõtja, kes oma isiklikku nr-le laseb helistada igal kellaajal ning tegelikult seda ei taha, on laisk ja ei viitsi lihtsalt muud lahendust peale sättida. Postkastid, automaatvastajad jne jne. Väga lihtne ikka hetkel seda teha.
Btw - telefon laseb ka isiklikud kõned ikka väga ära filtreerida ja seda väha lihtsalt - näiteks õhtul 10st hommikul 6ni oled kättesaadav ainult valitud numbritele ja teiste peale tel ei reageeri. Pärast näed.
Või näiteks et öösel heliseb telefon vaid siis, kui 5min jooksul sama nr helistab teist korda juba. Et ju siis on vaja ikka kätte saada. Vms.
Soovitan kasutada.
Palun selgitust, kuidas miilitsaga suhtlemise kontekstis erineb "ei võta üldse kõnesid vastu" vs "võtan vastu teisel numbril ainult valitud numbreid". Eeldatavasti sa ei pane oma lubatud numbrite nimekirja iga konstaablit.
Mina küll ei tunne, et mul oleks mingi kohustus kõnesid töökõnesid vastu võtta väljapool tööaega (kui mul ei ole just valveaeg) ja erakõnesid ei pea ma üldse vastu võtma, kui ei taha. Kui võtan, siis see on juba vastutulek helistajale ja see, et ma olen lihtsalt kena inimene.
Ma olen töö tõttu pidanud palju aastaid olema peaaegu 24/7 kättesaadav ja see on on paras koeraelu ja sama romantiline kui vangis istumine.