03-05-2024, 23:55 PM
(Seda postitust muudeti viimati: 04-05-2024, 00:13 AM ja muutjaks oli Jesper.)
(03-05-2024, 19:01 PM)Mahno Kirjutas: Arvestades seda, millega mina viimased mõnikümmend aastat olen tegelenudNo aga äkki siis võiks mõnekümnest aastast ma ei tea, näiteks mõned kuud investeerida sellesse, et neile absoluutselt kõigist teistest elutargematele vanadele see parooliasi selgeks teha.
Sama soojaga võiks eakatest superinimeste koolitamise programmi lisada ka piltide foorumisse laadimise ning selle vanarahvatarkuse, et äkki pole kõige nutikam kõiki oma sääste mingile suvaliselt numbrilt helistavale venelasele kanda.
Ma isiklikult olen loobunud. Töötada saab inimestega, kes põhimõtteliselt on võimelised aktsepteerima fakti, et nad ei tea kõigist asjadest kõike kõige paremini. Vastasel juhul on kogu üritus umbes sarnane, nagu õpetaks siga laulma - tulemuseks on ainult palju lärmi ja närvi aetud siga. Mis, tõele au andes, võib vahel päris meelelahutuslik olla, aga siiski suures plaanis on see kasutu.
Tuleõnnetuste statistika sai eelpool postitatud, ja võib suht kindel olla, et igaühe taga neist on mingi järjekordne kõiketeadja, kes "teab asju paremini kui need napakad eluvõõrad bürokraadid". Koguaeg on ju nii tehtud.