13-05-2024, 22:38 PM
Ei saa aru, mille üle siin kurtmine käib. Kas tehti pöördumatut kahju, kas ei makstud kompi või mingi kolmas versioon? Mul tuli poisid õue peale, ütlesin neile, et näete, siin on kehvasti, minge 100m sinnapoole, masti aitan teil traktoriga püsti tõmmata sinnapoole, pange sepik rulliga jooksma. Sisuliselt tegin tsiviilobjektist militaarobjeki paugust ja täitsa legitiimse sihtmärgi. Arvake ära, kas tiblastani kotib see või ei, et ma olen tsiviilobjekt hoolimata kas annan poistele heast mastiasukohast ja lisaks tulepositsiooni või mitte? Tiblat ei koti, tuleb ja laseb maja pilbasteks nii kui nii, kui vaja ja ütleb, et oli militaarobjekt hoolimata sellest, et ei olnud. Parem las olla siis mul maja kaitse ümberringi, kui loota sellele, et tibla maja üle ei võta. Lubadega on lihtne, auto numbrid pannakse kirja ja nö pääslas elik koju sissesõidul vahitakse korra tahaistmele, et mõni tiblastani kodanik pole pagassi end peitnud. Ja see on normaalne, mitte minu privaatsuse rikkumine antud olukorras, kes vastupidist väidab, võib minna ja ennast süüdata. See osa ei kuulu diskuteerimisele ega arutusele. (vaadake ülevalpool seda rind kummis kommentaari)