09-06-2024, 12:52 PM
Minu Tallinna naabrimees ehitas endale 70date alguses ka ühe “kollase kkoletise”, mida ise Prussakaks kutsus. Olen seda sòidukit korduvalt köie otsas koju lohistanud. Alguses oli sellel peale pandud lubatud 750 cc, hiljem juba Zapaka mootor. Veel 80datel sõitis sellega, kuid hiljem andis alla ja ehitas aianurka oma Prussakale kasti ümber. Olin tunnistajaks, kui palju aastaid hiljem eakas naaber selle evakuaatoriga utiili saatis.
Foto leidsin kunagi mingist vene mototehnika saidilt, kus naabrimees mööda toonast Kingissepa tänavat tööle sõitis. Mees meisterdas veel kõrges eas oma lemmiklooma jaoks jalgrattale külgkorvi ja sai selle eest ka mingi preemia.
Vabandan, kuid pilt osutub ikka liiga suureks ja jutu kinnituseks lõikasin kogu ajastu nostalgia ümbert ära.
Foto leidsin kunagi mingist vene mototehnika saidilt, kus naabrimees mööda toonast Kingissepa tänavat tööle sõitis. Mees meisterdas veel kõrges eas oma lemmiklooma jaoks jalgrattale külgkorvi ja sai selle eest ka mingi preemia.
Vabandan, kuid pilt osutub ikka liiga suureks ja jutu kinnituseks lõikasin kogu ajastu nostalgia ümbert ära.