19-06-2024, 13:42 PM
(Seda postitust muudeti viimati: 19-06-2024, 13:52 PM ja muutjaks oli JoonasJJ.)
(19-06-2024, 07:58 AM)huvi5 Kirjutas: Käi mõnes auto töökojas ukse peal, keeravad hetkega lahti. Töömehele viiekas õllerahaks ka kaasa.
Kui ikka asja ei saa siis hea söegeilli saab sellest trumlist.
Endal oli samuti sama mõte.
Hetkel süda ei andnud rahu ja ma ei viinud masinat ära. Vähemasti lammutamise tahan lõpuni teha.
Eks ma siis ikka näitan ka mis sai.
Tulenevalt elulistest vajadustest nkn ei oleks saanud parandatud masinale lootma jääda, siis koridoris ootab ühendamist:
https://www.euronics.ee/kodumasinad/pesu...-pesumasin
Põhikriteeriumiks sai otsevedu. 10kg on ilmselt vajadustele üleliigne, aga 9kg masinad olid ainult poe näidised alles ja kuna tegemist on esimese ise ostetud masinaga ning Bosch oli vist 7.7kg, siis natuke suurem oli ainuke loogiline valik (8kg poleks seda ju olnud). Sai lihtsalt "natuke palju" suurem.
Kuna pesumasina originaalne omanik sai pahaseks mu peale, et trumli korpuse katki saagisin, siis uurisin kokku 14'st erinevast Google'ist leitud remondikohast trumli laagrite paranduse kohta:
- ühes kohas väideti, et paak käib lahti ("vaja manualist vaadata")
- seitsmes kohas öeldi kohe, et "paak ei käi lahti" ja lahendus uus paak (ühest neist tuli ka hind: 414€; teisest anti varuosa kood: "Originaal osa kood 00710155 BOSCH/SIEMENS Original")
- neljast kohast (suuremad ettevõtted) hakati täpsustavaid küsimusi küsima