Probleem JUMZ-i hüdraulikaga.

Teen siis otsad ringi ja panen tollise vooliku(peaks vist suuruse poolest paras olema, originaal torul otsa stutsi sise mõõt 18mm). Ats+hapnik on mul olemas aga siiani olen MIG-iga kõik hüdro torud ja stutsid keevitatud saanud.

Pumba flantsi osa jätan esialgu sama, ehk võtab voolik sealt vibratsiooni vähemaks ja ei lähe enam puru. Flantsi ots ise selline: https://i.imgur.com/AXMdqPB.jpeg läheb otsaga pumba auku sisse, oma silma järgi tundub suht kahtlane lahendus, peab flantsi paigaldamisel käega otse hoidma ja polte võrdselt pingutama, muidu võib kõveralt jääda. (Esimeses postituses oleval pildil on näha, et flants on viltu aga tegelikult on flantsi treitud osa/tööpind niimoodi pumbaga paralleelne). Hea meelega viskaks selle flantsi minema ja paneks sellise mis tihendab vastu pumba korpust nagu russil aga see alumiiniumist NS-100 flants mida poes müüakse on nii suur, et selle paigaldamiseks tuleks hakata raami lõikuma. Teine võimalus on lasta terasest uus flants teha aga las ta praegu olla... 

See kahe poldiga julla jagaja torul mille o-rõngas pidevalt puruneb võib tõesti kõver olla kuna seal on polte natuke raske käega sisse keerata kuigi keermed on korras. Vana jagaja sai masinaga kaasa, ja seal vist olid need flantsid küljes, vaatan äkki on seal parem ja saab flantsi ära vahetada.

Rõhku võin veel igaksjuhuks üle mõõta kui kokku tagasi panen aga ei tea kas seda tõsta on mõtet? Pole õrna aimugi mis see rõhk olema peab. Venekeelne internet ütleb, et vanematel Jumpsidel on kopaosa 100 bar-i ja mõnes kohas kirjutab, et uuematel on 140 bar-i(nagu mina mõõtes sain). NS-100 pump ise on 160 bar-ine. Minu masin on miski uuemat tüüpi kopaga, masti tõste silinder masti sees, noole liigutamiseks üks silinder masti peal mitte kaks nagu EO-2621-el.
Vasta

Sõnumeid selles teemas
Probleem JUMZ-i hüdraulikaga. - Autor: raivo45 - 07-07-2024, 14:35 PM
RE: Probleem JUMZ-i hüdraulikaga. - Autor: huvi5 - 07-07-2024, 16:04 PM
RE: Probleem JUMZ-i hüdraulikaga. - Autor: ronny25 - 07-07-2024, 18:13 PM
RE: Probleem JUMZ-i hüdraulikaga. - Autor: huvi5 - 08-07-2024, 07:49 AM
RE: Probleem JUMZ-i hüdraulikaga. - Autor: Laurimetall - 08-07-2024, 11:44 AM
RE: Probleem JUMZ-i hüdraulikaga. - Autor: metsakohin - 08-07-2024, 14:40 PM
RE: Probleem JUMZ-i hüdraulikaga. - Autor: raivo45 - 08-07-2024, 16:14 PM

Kasutaja, kes vaatavad seda teemat: 4 külali(st)ne