12-07-2024, 13:49 PM
(Seda postitust muudeti viimati: 12-07-2024, 14:12 PM ja muutjaks oli Jesper.)
Tänks, a no ma tegelt näen neid oma otsingumootorist ka kõiki - pigem mõtlesin, et äkki keegi oskab mingit konkreetset toodet kiita või laita. Noh, näiteks ütleme see on kirjade järgi merekarp, tundub ka "päris" paadipoodides müügil, paatides on ju märg ja lained põrutavad jne, ehk siis võiks töökindel olla: https://www.autokaubad24.ee/et/tooted/ju...nussiiniga . A äkki on lihtsalt samasugune suvahiinakas ja hind on lihtsalt selle järgi pandud, et paadirahval on rohkem raha? Väga ei viitsiks seal pimedas garaaži taganurgas roomata ja mingeid ära kukkunud kaitsmeid otsida või niiskusega korrodeerunud kontakte puhastada jne.
Eks see kohvimasin on selline natuke kinnisidee moodi teema, minu lapsepõlve lemmikraamatuks oli Naksitrallide seeria ning teatavasti oli Muhvi autos keeduspiraal, mis, tõsi küll, töötas ainult sõidu ajal. 21. sajandi tehnoloogia, Hiina inseneride mõistuse ja Eesti mehe jäärapäisuse koostöös võiks ju olla võimalik selline auto, kus analoogne aparaat on päriselt olemas ja töötab ka seisu ajal
Selle raketi gabariitide ja ruumikuse kombinatsioon on mulle muidugi endiselt kättesaamatu müstika, anoh, üks võimatu eesmärk korraga:
Eks see kohvimasin on selline natuke kinnisidee moodi teema, minu lapsepõlve lemmikraamatuks oli Naksitrallide seeria ning teatavasti oli Muhvi autos keeduspiraal, mis, tõsi küll, töötas ainult sõidu ajal. 21. sajandi tehnoloogia, Hiina inseneride mõistuse ja Eesti mehe jäärapäisuse koostöös võiks ju olla võimalik selline auto, kus analoogne aparaat on päriselt olemas ja töötab ka seisu ajal
Selle raketi gabariitide ja ruumikuse kombinatsioon on mulle muidugi endiselt kättesaamatu müstika, anoh, üks võimatu eesmärk korraga: