12-08-2024, 23:41 PM
(Seda postitust muudeti viimati: 12-08-2024, 23:42 PM ja muutjaks oli Lauri_L.)
(12-08-2024, 23:22 PM)Marko Kirjutas: Mõte liikus umbes nii, et kui täies ulatuses monoliitne malm on pooleks tõmmatud, siis kas prao pindalas ligikaudu 1/3 (1/5?)
See on täiesti õige tähelepanek ja õigustatud kahtlus. Mõtlesin ise ka selle peale. Muidugi tehnoloogia on selline, mille rakendamisel olen alati suu lahti kõrvalt vaadanud ja imestanud, et mida kõike siin maailmas teha suudetakse. Üksikasjad on mulle teadmata, sest olen alati kliendi rollis olnud. Nagu eelnevas postis tõin näite, et suudetakse kokku õmmelda ca 160 tonni kaaluva diiselmootori plokk, mille keskelt jookseb otseses mõttes pragu... Oli avariiremont ja jäi ka pidama. Mingi aja pärast muidugi vahetati plokk turvakaalutlustel välja. Samas FinMetalock ampluaa on palju suurem, kui arvata võib. Ei õmmelda vaid metalli kokku, vaid taastatakse kõikvõimalikke pindu jms. Kui ise teha ei suuda, siis päris kindlasti teavad, kes teeb. Imre, kes seal paraadi juhatab on vägagi asjalik ja kogemustega tegelane. Õige mees kellega sellise praokese osas nõu pidada ja õige suund kätte küsida.