07-11-2024, 11:28 AM
(Seda postitust muudeti viimati: 07-11-2024, 12:06 PM ja muutjaks oli Jesper.)
(07-11-2024, 09:43 AM)Fox Kirjutas: Kahtlustad ja arvad aga esined millegipärast küll väga enesekindlalt... ja kipud oma osava jutuga oponente naeruvääristama. Hari siis parem lolle kaasfoorumlasi.Ma esinesin enesekindlalt viskoossuse teemal ja naeruvääristan seda, kui ilmselgelt laia pintsliga maalitud pöidlareeglile hakatakse lihtsalt põhimõtte ja kirjutaja isiku pärast vastu jaurama, stiilis "aga minul on kodus tsentrifugaalfiltriga kombain aastast 1939..."
Kui tsink su paati ujutab, siis milles probleem, sa ju nagunii ei hakka minu arvamuse peale oma eelistust muutma. Mina pole näinud mingit mõistlikku seletust, miks just vanaaegne ZDDP on hea, aga mitte moodsad sama eesmärgiga lisandid nagu MoS2 või WS2 näiteks, aga samas mingeid võrdlevaid katsetusi teinud ei ole ja mu vanatehnika ei sõida nii palju, et need võimalikud vahed välja tuleks.
See maagiline "flat tappet" on väga paljude 80ndate OHC igiliikurite konstruktsioon, Sierrad-Golfid-Kadettid jne, väga väheusutav, et need on kõik nüüd viimased 20a spets tsingiõlidega sõitnud - pigem vastupidi, vanale kronule vajutatakse see rüübe sisse, mis poes kõige odavam on ja moos.