11-11-2024, 23:51 PM
(Seda postitust muudeti viimati: 11-11-2024, 23:57 PM ja muutjaks oli Jesper.)
Kogu loo moraal võiks minuarust pigem olla see, et juriidilise hariduse ja kogemusteta tavajussid võiks lõpuks aktsepteerida fakti, et kuigi igasugu JOKK-skeemid on pahatihti meie igapäevaelu osaks saanud, ei ole nende väljamõtlemine siiski päris igaühele jõukohane. Asjaolu, et Riigi Teataja on veebist vabalt loetav, on võrreldav sellega, et mutrivõtmed on poes vabamüügis - need võimalused ei tee suvalisest inimesest tänavalt veel juristi ega mehaanikut.
Ja isegi kui see rakett peaks mingi ime läbi legaalseks saama/jääma, siis mulle jääb küll sügavalt arusaamatuks, mida selle jauramisega saavutada üritatakse. Reisibusside hinnad Auto24s algavad kõrgetest neljakohalistest numbritest, osta ja sõida vabalt palju jaksad...
Igaks juhuks mainin ära, et videot ei vaadanud, kuna Delfi ei avane mu veebilehitsejas - tundub et see on nende poolt meelega nii tehtud, seega ei ole ka rohkem süvenenud...
Ja isegi kui see rakett peaks mingi ime läbi legaalseks saama/jääma, siis mulle jääb küll sügavalt arusaamatuks, mida selle jauramisega saavutada üritatakse. Reisibusside hinnad Auto24s algavad kõrgetest neljakohalistest numbritest, osta ja sõida vabalt palju jaksad...
Igaks juhuks mainin ära, et videot ei vaadanud, kuna Delfi ei avane mu veebilehitsejas - tundub et see on nende poolt meelega nii tehtud, seega ei ole ka rohkem süvenenud...