15-11-2024, 09:43 AM
(Seda postitust muudeti viimati: 15-11-2024, 09:46 AM ja muutjaks oli deus.)
Honkomehele: ongi täpselt sellised raskused. Vastav loogika pandi juba kirja aga seal on eripärasusi, mõned kohad nõuavad näiteks iga kuu paroolivahetust, näiteks minul.
Seadusloomega tekib ka probleeme, ei tohi peale ema surma tema pangakontole sisse logida ja sealt pappi kantima hakkama arvete maksmiseks, põhjus on toodud kodanik Sirk kommentaaris, kes müstiliselt leidis ülesse oskuse siiski inimkeeli vastata.
Ma kunagi mõtlesin, et kuna naist sai iga mõne aasta pärast vahetatud, siis jätan ümbrikuga koodid koju, väärkasutamise vastu on 2FA ja no kui laibastun, siis hetkel olev tibi saab mu pangaarvele ligi aga tuli välja, et siis ta rikuks seadust ehk tegeleks varastamisega sisuliselt.
Selliseid nüansse ja keerdkäike on meil siin elus küllaga.
Võtan lühidalt kokku, mida Sirk kirjutas:
Mootorsõidukimaks on 500 aastas.
Isa sureb ära.
4 punktmassi vahel läheb võrdselt jagamiseks.
Jagelemine toimub 4 aastat, sest erinevad naised olid vahepeal.
Kokkulepped saavutatakse,keegi ei loobu, kõik võetakse vastu.
Kõik pannakse Transpordiametis auto passi omanikeks.
Kõik peavad maksma 2000/4=500 ja tulevast perioodist alates 500/4=175.
Kas sai nüüd õigesti või valesti.. Ei tea aga lausearvutuse järgi kodanik Sirk tekstist selline loogikaahel tekkis.
PS! Unustasin kirjutada, et kahe erineva sündmuse omavahel kokku sulandamine oli tõesti minu viga. Ma ei erista surnut, pärandit ja enne vastuvõtmisaega ja pärast vastuvõtmisaega. Mind on õpetatud kohustusi alati täitma, eriti riigipoolseid.
Seadusloomega tekib ka probleeme, ei tohi peale ema surma tema pangakontole sisse logida ja sealt pappi kantima hakkama arvete maksmiseks, põhjus on toodud kodanik Sirk kommentaaris, kes müstiliselt leidis ülesse oskuse siiski inimkeeli vastata.
Ma kunagi mõtlesin, et kuna naist sai iga mõne aasta pärast vahetatud, siis jätan ümbrikuga koodid koju, väärkasutamise vastu on 2FA ja no kui laibastun, siis hetkel olev tibi saab mu pangaarvele ligi aga tuli välja, et siis ta rikuks seadust ehk tegeleks varastamisega sisuliselt.
Selliseid nüansse ja keerdkäike on meil siin elus küllaga.
Võtan lühidalt kokku, mida Sirk kirjutas:
Mootorsõidukimaks on 500 aastas.
Isa sureb ära.
4 punktmassi vahel läheb võrdselt jagamiseks.
Jagelemine toimub 4 aastat, sest erinevad naised olid vahepeal.
Kokkulepped saavutatakse,keegi ei loobu, kõik võetakse vastu.
Kõik pannakse Transpordiametis auto passi omanikeks.
Kõik peavad maksma 2000/4=500 ja tulevast perioodist alates 500/4=175.
Kas sai nüüd õigesti või valesti.. Ei tea aga lausearvutuse järgi kodanik Sirk tekstist selline loogikaahel tekkis.
PS! Unustasin kirjutada, et kahe erineva sündmuse omavahel kokku sulandamine oli tõesti minu viga. Ma ei erista surnut, pärandit ja enne vastuvõtmisaega ja pärast vastuvõtmisaega. Mind on õpetatud kohustusi alati täitma, eriti riigipoolseid.