20-11-2024, 11:49 AM
(Seda postitust muudeti viimati: 20-11-2024, 12:08 PM ja muutjaks oli Jesper.)
Redmi puhul pole sellest üld- ja googletarkusest suuremat abi, võid kõik leitud juhendid pikka rivisse panna ja lõpuks mingi kriitiline asi on ikka sinu telefonis teistmoodi. Ja täitsa vabalt võib olla, et jooksebki sajal moel kokku ja lukku, ma enda omal (teine telefonimudel, aga ka miui) võtsin kätte ja tegin factory reseti lõpuks, siis pani üldse ühe võrra vanema miui peale. Ju siis nad olid vahepeal avastanud, et uusim on sellele mudelile liiast...
Ma veel ääri-veeri kannatan selle ära, aga järgmine telefon tuleb küll mingi teise firma oma, kõrini on sellest hiina viletsusest. Kasutagu siis puhast Androidi nagu mõned teised väiksemad tootjad teevad, aga ei, ikka on vaja neil minna töötavat süsteemi oma lollide peade ja oskamatute näppudega ringi tegema. Omnishambles.
Ma veel ääri-veeri kannatan selle ära, aga järgmine telefon tuleb küll mingi teise firma oma, kõrini on sellest hiina viletsusest. Kasutagu siis puhast Androidi nagu mõned teised väiksemad tootjad teevad, aga ei, ikka on vaja neil minna töötavat süsteemi oma lollide peade ja oskamatute näppudega ringi tegema. Omnishambles.