14-12-2024, 03:28 AM
(13-12-2024, 14:59 PM)honkomees Kirjutas: Seega ma ei välista situatsiooni, et avaliku ARK registripäringu tulemus on, et selle numbriga masinat registris pole ja volitatud ametniku poolt sisselogituna näeb, et auto Z kuulub kodanik X-le ja on avalikust registrist maas Y põhjusel. Tekibki küsimus, kas maksu hakatakse koguma nn avaliku registripäringu või volitatud ametniku registripäringu vormi järgi?
Sain just seda registrivaadete erinevust omal nahal tunda/näha. Nimelt oli kuidagi võluväel (seaduse muutumine/uue riigiäpi rakendumine?) minu nägemisulatusse ark iseteeninduses tekkinud kolm autot, mis olid tänaseks siistilmast lahkunud abikaasa nimel, aga lammutusse viidud juba 13 aastat tagasi, minule teadaolevalt ka ammu kustutatud. Mis seal ikka, kiri teele, vastuseks hulk kantseliiti ja soovitus Kuusakoskiga suhelda. Kuusakoski võttis olemasolevate kannete baasil kaks autot arvelt maha, neist ühte ma ei mäletanudki ega näinud registris, kaks jäid üles. ARK viitab pärimisele, miks ma peaksin laskma pärandi hulka autod, mis on tänaseks juba 2-3 korda ümber sulatatud?
Müün: keermetõrv, puidulakk, alumiiniumtorud.