19-12-2024, 11:19 AM
(Seda postitust muudeti viimati: 19-12-2024, 11:27 AM ja muutjaks oli maaks.)
(18-12-2024, 20:39 PM)kass Kirjutas:Kus see nali oli? Kas te olete ära unustanud kui valus võib olla jalgrattaga kukkuda ja mida kõike peale viina võib ära lõhkuda? Teise ebaönne peale niimoodi aroniseerida ei ole lihtsalt viisakas!(18-12-2024, 19:10 PM)tõnn Kirjutas: Sõitsin rattaga poodi.
Ostsin liitrise viina ja panin selle rattakorvi.
Oleksin juba sõitma hakanud, kui tabasin end mõttelt, et kui ma rattaga käna käin, kukub viin ka puruks.
Nööpisin pudeli lahti ja jõin poe taga ära.
Ja see oli ikka pagana hea idee, sest ma kukkusin koduteel vähemalt 7 korda külili!
Õhtust!
See on hea nali küll ja 2 - st eelmisest selle nalja siin voorumis esitamisest on juba veidi aega möödas ka, seega oligi juba viimane aeg seda nalja siin jällegi korrata!![]()
Tegelikult on siin naljas kirjeldatud Konsumist liiga kaugel elava jalgratturi traagikat, aga mind see ei puuduta, mina elan poe lähedal...

Nali kah siia otsa.
Mu tööjuures reguleerib jalgrataste kasutamist lausa juhend: OTKP11-J29 v1 Jalgratta kasutamise ohutusjuhend ja (vist) iga 2a tagant toimub veebikoolitus/ kordus juhendamine, et jalgratta kasutamise õigus säiluks ja keegi ei hakkaks suvaliselt väntama.