19-12-2024, 11:36 AM
(Seda postitust muudeti viimati: 19-12-2024, 11:38 AM ja muutjaks oli maaks.)
(16-12-2024, 15:59 PM)speedsta Kirjutas: Võinuks lume lükkamise teemasse panna, aga kujutav kunst sobib paremini siia.Toob mulle meelde selle loo kellegi Kanadasse kolimisest (masintõlge inglise keelest):
Earl Mayan
Plowed Over Driveway, Saturday Evening Post Cover
1954
12. augustth: Kolisime just oma uude koju Kanadas. Ma olen nii põnevil! Siin on nii ilus! Mäed on vapustavad! Ma ei jõua ära oodata, millal näen neid lumega kaetud!
14. oktooberth: See on maailma kõige ilusam riik! Lehtede värv muutus imelisteks kollaste ja oranžide toonideks. Sõitsin läbi maakohtade ja nägin mõnda hirve. Nad on nii elegantsed! Need on maailma kõige ilusamad loomad! See peab olema taevas! Ma armastan Kanadat!
11. novemberth: mälestuspäev (Kanada puhkus). Hirvede jahihooaeg algab peagi. Ma ei saa aru, kuidas saaks keegi nii imelise looma tappa! Loodan, et varsti hakkab lund sadama. Siin on nii imeline!
2. detsembernd: Esimene lumi sadas eile õhtul. Ärkasin hommikul üles, et näha, kuidas kõik on lumega kaetud. Kõik näeb välja nagu kõige ilusam postkaart! Läksime õue, puhastasime trepi ja sissesõidutee ning siis pidasime lumepallivõitluse (võitsin!). Pärast seda, kui lumepuhur meie majast möödus, pidime sõidutee uuesti puhastama. Milline imeline riik! Ma armastan Kanadat!
12. detsemberth: Täna õhtul sadas jälle lund. Lumepuhur möödus taas ja kattis taas meie sissesõidutee. Siin on tõesti ilus!
19. detsemberth: Eile õhtul sadas jälle lund! Ma ei saanud autot garaažist välja viia, et tööle minna. Siin on tõesti ilus, kuid olen lumepuhastuse tõttu väga väsinud. Kuradi lumepuhur jälle!
22. detsembernd: See valge jama langes kogu öö! Mul tekkisid villid kogu lumepuhastuse tõttu ja selg valutab! Tundub, et lumepuhur jackass ootab lihtsalt nurga taga, et ma oma sissesõidutee puhastaksin, et ta saaks lumelauaga mu majast mööduda! Sitapea!
25. detsember: Häid kuradi jõule! Rohkem valget jama! Kui ma kunagi taban selle lumelauaga sõitva faggoti, siis ma lähen kuradile tapma teda! Miks kurat nad ei puista teele rohkem soola, et lumi enne sulaks?!
27. detsemberth: Eile õhtul sadas rohkem lund. Ma pole kolm päeva väljas käinud, välja arvatud lume puhastamine pärast lumelaua möödumist. Ma ei saa kuhugi minna, sest mu auto jäi maja ees lumehunnikusse kinni ja see külmub! Tänaõhtune ilmateade on 30 uut sentimeetrit valget jama.
28. detsemberth: Ilmateade oli vale. Lõpuks 50 uut sentimeetrit. Kui see niimoodi edasi langeb, ei sula lumi enne suve! Lumepuhur jäi kinni ja sitapea tuli minu majja labidat küsima. Ma ütlesin talle, et ma murdsin kuus labidat, puhastades lund, mida ta mu maja ees rammis, ja ma vaevu kontrollisin ennast, et mitte lõhkuda labidat tema peas!
4. jaanuar: Sain lõpuks majast välja! Läksin poodi toidukaupu ostma ja koju tagasi tulles põrutasin hirve. Kolm tuhat dollarit auto kahjustuste parandamiseks! Need kuradi loomad tuleks tappa! Miks kurat ei tapnud kuradi jahimehed neid kõiki eelmisel sügisel?!
3. maird: Viisin auto mehaaniku juurde. See on uskumatu, kui palju see roostetas kogu kuradi soola tõttu, mida oli kogu kuradi talve jooksul puistatud!
10. mai: Ongi kõik! Mul kuradil oli küllalt! Kolin Floridasse! Ma ei kujuta ette, kuidas saaks keegi normaalne elada selles kuradi riigis!?
Originaal seal: https://steemit.com/humor/@k5ar/the-diar...-in-canada