21-12-2024, 00:15 AM
Pole hullu, härra Priit AaduvennapoegVovasõber! Alati on võimalik asuda paranemise teele! Edev, nagu ma olen, toon ennast loomulikult näiteks. Üsna hiljuti tõi siin lugupeetav õnnetut numbrit kandev moderaator mind rahvale eeskujuks, et sellised peavadki postitused olema! Me siin ühe teise lugupeetud kaasfoorumlasega (ei ole v6sa, lugupeetuid on rohkem) arutlesime mitu päeva, et kas põrgu on jäässe lännu või on seal lissalt kliimasoojenemisest tekkinud liigvesi korraks katlad kustutanud enne kui pumbad tööle hakkasid? Päris õiget sotti ei saanudki asjast kahjuks. Boonusena määriti mulle ühe kustutamise põhjendusena laekunud kaaskirjas ka privas ämber mett moka peale....
Seega, lugupeetav, sul on veel võimalus ka ilma projektita sellest mülkast välja rabeleda!
PS su juhtum tundub olevat natuke raskem siiski, oled ka isandpaugu tähelepanu äratanud....
Seega, lugupeetav, sul on veel võimalus ka ilma projektita sellest mülkast välja rabeleda!
PS su juhtum tundub olevat natuke raskem siiski, oled ka isandpaugu tähelepanu äratanud....
Müün: keermetõrv, puidulakk, alumiiniumtorud.