22-01-2025, 01:16 AM
(Seda postitust muudeti viimati: 22-01-2025, 01:27 AM ja muutjaks oli 13piisab.)
TÜV-l on mullegi 5-kohalise näiduga masinale 6-kohaline näit tekitatud. Päris 7 kohta välja ei vedanud - ilmselt vajanuks see ahvi, keda parasjagu võtta polnud
välja näeb see täitsa omapärane:
Mu praeguse juhu teeb huvitavaks see, et ma ei käinud ülevaatusel. Ei mõelnud selle peale ega näinud unes - ometi tekkis mingil suvalisel päeval andmebaasi näit, mida keegi ei saanud võtta ning mis ei sobi pilti.
Pärisin juba ka TA-lt, kes täpselt selle näidu tekitanud on ja kui see ülemäära usutav ei tundu, siis see "ennustatud vahenäit" kaotada.
välja näeb see täitsa omapärane:
Mu praeguse juhu teeb huvitavaks see, et ma ei käinud ülevaatusel. Ei mõelnud selle peale ega näinud unes - ometi tekkis mingil suvalisel päeval andmebaasi näit, mida keegi ei saanud võtta ning mis ei sobi pilti.
Pärisin juba ka TA-lt, kes täpselt selle näidu tekitanud on ja kui see ülemäära usutav ei tundu, siis see "ennustatud vahenäit" kaotada.
Foorumite vanarahvatarkus: "üks troll suudab rohkem arvata, kui sada tarka teada"