22-01-2025, 12:32 PM
(Seda postitust muudeti viimati: 22-01-2025, 13:06 PM ja muutjaks oli 13piisab.)
Häbenen, et see mulle ei meenunud ja et ma ise asja kokku ei pannud: masin käis tõesti parandusmeetme raames esinduses ja loogiline, et Revalis see näit fikseeritigi. Eks järgmise meetmega külastades (jah - tuleb veel minna) palun täpsustada, kas tegid nemad näitu fikseerides vea või näevad nad kuidagi läbisõitu, mis erineb veidi odomeetri ja VCDSi kuvatavast. Kui muidugi näevad, poleks ülemäära ebaloogiline seda ka mainida...
(palun mittemäletamis-altzheimeri diagnoosimisel kergendava asjaoluna arvesse võtta, et ma ise ei käinud esinduses - naine käis
)
(palun mittemäletamis-altzheimeri diagnoosimisel kergendava asjaoluna arvesse võtta, et ma ise ei käinud esinduses - naine käis

(22-01-2025, 07:59 AM)Jarlis Kirjutas: Kas vahepeal mingit parandusmeedet või tagasikutsumist pole olnud? Mul proua sõiduk, 2020 uuena Eestist ostetud, käis 2023 aastal tagasikutsumise korras esinduses mingeid töid saamas ja siis ilmus sõiduki kontrolli vaatesse läbisäit, esimene ülevaatus selle sõidukiga sai tehtud alles 2024.
Foorumite vanarahvatarkus: "üks troll suudab rohkem arvata, kui sada tarka teada"