24-01-2025, 00:45 AM
(Seda postitust muudeti viimati: 24-01-2025, 00:46 AM ja muutjaks oli otipoiss.)
A me tegime mõni aasta tagasi õunamahlast siidrit, mitu ankrut sai. Ühes ankrus aga surve muudkui püsis ja püsis ja veel viimase sügiseni püsis. Lõpuks peale mitut aastat sai villand ja ikka tahtsime proovida. Jumalik jook!
Huvitav on aga see, et igas ankrus oli erinev siider lõpuks, maitselt ja värvilt täitsa erinevad kuigi algmaterjal sama. Üks läks ka vähe hapuks kätte ära aga egas on ju veel protsesse kus seegi vedelik ära kulub.
Huvitav on aga see, et igas ankrus oli erinev siider lõpuks, maitselt ja värvilt täitsa erinevad kuigi algmaterjal sama. Üks läks ka vähe hapuks kätte ära aga egas on ju veel protsesse kus seegi vedelik ära kulub.