24-01-2025, 00:46 AM
(23-01-2025, 23:09 PM)13piisab Kirjutas: Küsisin aastake või kaks tagasi sama küsimust, aga siis järgnes vaikus. Küsin uuesti: kas meil siin mootorita spordi harrastajaid kah on? Ma mõtlen spordialasid lisaks iseenesestmõistetavale rahvusalale, mis seisneb pedaalide kiirpressimises eesmärgiga kella kümneks hommikul Konsumi juurde jõuda
St kas teemad nagu jooks, suusk, nuti - või spordikellad ja suuskade määrimine ja valimine (nt mul vaja uusi mullakaid, aga tiblastanis tehtuid ei taha osta) on kellelegi veel teemad?
.....
Tere õhtust!
No lihtsalt, et jälle vaikus ei domineeriks...
Ei ole ju vaja tingimata kl 10.00 -ks Konsumisse jõuda, lihtsalt varem pole nagu mõtet. See on rohkem selline sisemise distsipliini teema, ehk nagu tähesõidu formaat - tuled varem, punktid maha, tuled hiljem, ka puktid maha, aga vahet eriti ei ole, auhinnaline koht niiehkteisiti!
Eriti, kui on olemas normaalne kokkuharjutanud meeskond ja arvestus ongi mansapõhine - sa ei pea isegi Konsumisse sisenema ja kella kinni lööma, juba väljas vinisis ootavad sind meeskonnakaaslased ja aeg vikseeritakse ja kindlasti toimub ka autasustamine!
Veel lihtsalt teadmiseks väike nipp - ei pea ennast ingetuks pedaalima, et õigeks ajaks Konsumisse jõuda - tähtis on lihtsalt õigel ajal startida ja kui jõuadki veidi varem vinisisse, siis teed lihtsalt väljas aega obikaaslaste seas parajaks ja ma ütlen, alati on, millest muljetada ja mida arutada - näiteks sõidukimaks, Automoto voorumi naljaninad, käibemaks jne jne...
No ja muidugi, need mutikellad, suusamäärded jms jama, need võite endale pista - kuhu aga soovite...