24-01-2025, 08:47 AM
(Seda postitust muudeti viimati: 25-01-2025, 10:05 AM ja muutjaks oli v6sa.)
(24-01-2025, 01:29 AM)Mahno Kirjutas: Mitte et mind kuidagi teiste arvamus erutaks...aga avaldage arvamust, kas ma teen kaaskodanike suhtes suure sigaduse, kui ma (kerg) haagise külge panen tagurpidisõidu tule ja voolu võtan udutule toite alt? Tagumist udutuld ma praktikas ei kasuta, eriti veel haagisel. Ebaseaduslik on nagunii, see on selge.
...
Kuniks seda haagist pruugid ainult Sina ise ja pead meeles, et tagasõitva leediheituri korralekutsumiseks "udutule" süütamisel võib saada süüdistuse tahtlikus tapmises, siis ma ei näe mingit vahet. Üsna kasutu lühter niikuinii. Sellega pead arvestama et mõni minusugune silmahaige võib valel ajal näkkulahvatunud valgusreostust tulla likvideerima haamri ja paha sõnaga
Tagurdamisel toob lähivaatesse selgust ka piduritulede süütamine
Isiklikult pruugin magnetiga lampi tagurdustulena. Täiendavaks omaduseks on võimalus valgusvoogu suunata "kurvi suunas"
Tuli praegu meelde, et neil Apöcki lühtritel tehakse udutuli tavalise valge klaasi alla punase lehe paigaldamisega. Kui see punane leht ära võtta, ongi valge valgus Sai äkknäki tulede vahetusel just mõtiskletud sama mõtte üle, aga ei hakanud trikitama. Kood 57 siit: https://www.respo.ee/et/varuosad/tuled?p=2