9 tundi tagasi
(11 tundi tagasi)muska71 Kirjutas:(Eile, 16:00 PM)MeelisV Kirjutas: Lihtsalt uurin ehk teate palju uus ratas maksab ?Kui sa mõtled rihmaratast siis oluline on ju nii sise kui välismõõt.Suvalisi kindlasti leiab,aga samas mõõdus ei pruugi ja selle ajaga kui sa uut otsid keevitad selle vana 10 korda ära ja jääb aega ülegi...Tean sest olen ise läbi käinud selle tee.Kuna mul tutermaa raua kokkuost lähedal siis soovitati ka sinna uurima minna,käisin,aga tulutult ja vana sai korda alla poole tunni.
See seib sai just uus soetatud. Plaan ehitada ajam elektrimootoriga käitatavaks. Praegu on ainult traktori jõvõtu võllilt. Masin Hakkepilke 37.
Mina maksin sellest seibist 200€. See on spetsiaalne tagavara osana tellitud seib, mis ongi juba elektrimootoriga komplekteeritud masinal küljes.
Ma väga kahtlen, kas seda seibi tavalise traatkeevitusega keevitada saab? See tundub olevat mingi eriline hõredat sorti malm või ei tea mis sodi? Olen kunagi midagi sarnast proovinud ühte tükki saada, siis küll ei õnnestunud. Need tagavarana tellitud detailide materjal ongi sageli mingi "tundmatu looma nahk".