Voorumist

Tere, Eesti, tere Mario!
Paraku on asi nii, et mul on probleem, aga ma ei ole sõltlane, ma olen kuritarvitaja!
Ja võtangi siin ja praegu kõik asjad (mis iganes need ei olnud voorumi halvustamise kohalt) tagasi! Ei, kõik on hästi ja mida mu..i te siit ootate minu poolset infot - mina ei tea midagi, minul infot ei ole ja ka kommenteerida ma ei osaka nii hästi, kui ksf! emeriitkommentaator Marko, mis teha, ei ole kõik ühe vitsaga löödud!
Teema postitamine oli jällegi tingitud postitaja mitteeritipärispurjuspeast tingituna, ärge pange tähele, laske edasi, jagage infot ja tolereerige teisi, toredaid ja adekvaatseid teemasid ja postitusi.
Mina jällegi vabandan, ilmselt peaksin selle vabandamise lause kuhugi salvastama, aga ikkagi - ma ei  tagane, hea foorum, head postid, aga võks olla parem ja paremad postid ja ksf! Marko kommentaare võiks olla vähem, samas, teised ei kipu üldse kommenteerima.
See - Eesti eest ..- see jääb ikka kehtima, olgem ikka eesti mehed ja naised, sellest ma ei tagane! Vb peaks veel millegi eest vabandama, hetkel ma ei teagi, aga ikkagi vabandan, äkki olen veel kedagi solvanud, sest on mingi muster kujunenud- pärast eriti pikki ja sisukaid postitusi ma ei julge ega taha neid lugeda, sest ma ei ole absoluutselt kursis nendesse enda poolt lisatud positiivse panusega!
Nii et, voorumlane (va ksf! Marko) kui Sa loed kassi poste, ära ole karm ja vaata enne peeglisse, kui Sul on selline asi, ja allas siis lajata! Aga elu näitab, et ei ole ksf!-i ega lajatajat, kõik on kuidagi .... no on halvasti ja mida mina selle aige kassi vastu jne ... muidugi peale ksf! Marko, no see Marko, see on eriti raske juhtum, sel on ju lausa kassi allergia! Sad
Kuule, Marko, äkki ikkagi paned selle "like mudimise", ma niiii väääga tahaksin! Või kui tõesti kuidagi ei saa, siis võid selle "like" endale kuhugi panna, minul tõesti kahju ei ole, peaasi, et raisku ei lähe!
Vasta

Sõnumeid selles teemas
Voorumist - Autor: kass - 23-02-2025, 00:09 AM
RE: Voorumist - Autor: kass - 23-02-2025, 02:27 AM
RE: Voorumist - Autor: Marko - 23-02-2025, 02:47 AM
RE: Voorumist - Autor: kass - 26-02-2025, 23:15 PM
RE: Voorumist - Autor: kass - 27-02-2025, 00:57 AM
RE: Voorumist - Autor: Envir - 27-02-2025, 13:16 PM
RE: Voorumist - Autor: kass - 01-03-2025, 00:04 AM
RE: Voorumist - Autor: v6sa - 01-03-2025, 08:58 AM
RE: Voorumist - Autor: Aspelund - 01-03-2025, 12:45 PM

Kasutaja, kes vaatavad seda teemat: 1 külali(st)ne