20-03-2025, 01:19 AM
(19-03-2025, 13:03 PM)olli Kirjutas: Ning ametlikult niidukid üle 1km piide pikkust ei toetagi. Päriselus äkki saab natuke rohkemaga hakkama?
Olen paigaldanud Husqvarna robotniidukile üle 1400 meetri 1,5 mm2 läbilõike pindalaga täisvaskkaablit kasutades jätkude tegemisel jootmist ja jäi probleemivabalt tööle. Paigaldus maksis koos materjali ja km-ga ca 1100 €.
(19-03-2025, 23:51 PM)olli Kirjutas: Need Energiakaubamaja omad olid sügisel ehitusmessil väljas.
Eelmise aasta suvel murdsin Energiakaubamaja juhatuse liikmega, Gamal Elhuveig'iga, ühes FB grupis piike, sest ma ei saanud konkreetseid vastuseid allolevatele küsimustele, sest ma polevat klient vaid konkurent:
enne kui otsustate LUBA 2 (või ükskõik millise robotniiduki) kasuks, uurige müüjalt, kas Eestis tehakse garantiiremonti; kui ei, siis kuhu peab selle garantiiremonti saatma; kas tootja/edasimüüja kompenseerib saatmiskulud, kui tegemist on garantiijuhtumiga; kui kaua võtab garantiiremont maksimaalselt aega alates garantiitöö vastu võtmisest; kas saadetis saadetakse täisveosekindlustusega või ilma; kui ilma, siis kes vastutab, kui saadetis läheb kaduma/saab vigastada saatmise käigus; kui garantiiaeg on läbi, kas Eestis teostatakse tavaremonti; kas antud masinale on saada varuosi ja mis on nende hind võrreldes teiste tootjate samaväärsete mudelitega; kas saadaval on varuosakataloog?
Sain eelmisel aastal läbi kolmandate isikute teada, et LUBA 2'tedele pole varuosakataloogi ega remondimanuaali saada isegi mitte ametlikul edasimüüjal. Ühelt endiselt kliendilt kuulsin, et teatud garantiijuhtumite puhul saadetakse masin Saksamaale garantiiremonti, kuid uurige suurema huvi korral nende kuulduste kohta otse müüjalt.
Robotniidukite müük, paigaldus ja sõltumatu tehniline know-how: https://herizon.ee