01-04-2025, 20:17 PM
(Seda postitust muudeti viimati: 01-04-2025, 20:28 PM ja muutjaks oli Jesper.)
Ringteel vasakule suuna näitamine on väga tervislik, näiteks Tondi tänaval kõik uhavad ju ilma suunata otse, niiet kui tahad päriselt vasakule saada, siis tuleb see vastutulijatele üllatusena ning siis on juba loto, et kas instas oli parajasti midagi huvitavat või mitte. Tsikliga ma näitan alati ja vaikselt jääb see autoga ka külge.
Lisaks ei ole paljude autode puhul paremat suunda ringil hästi näha, vasak külg on vastutulija poole ja probleemi ei teki.
Mis puudutab kroonilist kiiruseületamist, siis tundub, et politsei on selle asja korralikult ette võtnud - ma olen kuu aja jooksul portatiivsetest pesakastidest kaks endlit saanud, kusjuures need on olnud täpselt need kaks korda, kui ma selle aja jooksul üldse kiirust ületanud olen
Kui sedasi jätkub, siis "liiklusvoolus gepsu järgi pluss kümme on normaalne"-rahval läheb ikka keeruliseks.
Lisaks ei ole paljude autode puhul paremat suunda ringil hästi näha, vasak külg on vastutulija poole ja probleemi ei teki.
Mis puudutab kroonilist kiiruseületamist, siis tundub, et politsei on selle asja korralikult ette võtnud - ma olen kuu aja jooksul portatiivsetest pesakastidest kaks endlit saanud, kusjuures need on olnud täpselt need kaks korda, kui ma selle aja jooksul üldse kiirust ületanud olen