02-04-2025, 12:29 PM
(Seda postitust muudeti viimati: 02-04-2025, 12:49 PM ja muutjaks oli Jesper.)
Ma ei saa aru, kuskohast te kõik võtate, et "Jesper ei näita ringilt väljudes paremat suunda"? Lihtsalt on vaja jälle tühjast tüli üles kaarutada? Mõnede puhul see on muidugi harjumuspärane käitumine, aga indreksirk ja vootele justkui on siiani jätnud mulje inimestest, kes suudavad ka üle ühe lihtlause korraga lugeda ning kaasa mõelda, mitte ainult tähte närida.
Ma näitan küll, nagu reegel ette näeb, lihtsalt avaldasin arvamust, et see reegel ei ole liikluse sujuvuse osas kõige mõistlikum. Vasakule suuna näitamine on "boonus", mis lisandub korrektsele vilgutamisele ja minu hinnangul "äratab" vastusõitvad juhid, kes on harjunud selle välja kujunenud reaalsusega, et otse sõitjad enamasti suunda ei näita.
Mismoodi ma oleks pidanud selle arvamusavalduse vormistama, et sellest ei loetaks välja, nagu ma otse sõites paremat suunda ei näitaks? Absurd ma ütlen.
Ma näitan küll, nagu reegel ette näeb, lihtsalt avaldasin arvamust, et see reegel ei ole liikluse sujuvuse osas kõige mõistlikum. Vasakule suuna näitamine on "boonus", mis lisandub korrektsele vilgutamisele ja minu hinnangul "äratab" vastusõitvad juhid, kes on harjunud selle välja kujunenud reaalsusega, et otse sõitjad enamasti suunda ei näita.
(01-04-2025, 20:17 PM)Jesper Kirjutas: Ringteel vasakule suuna näitamine on väga tervislik, näiteks Tondi tänaval kõik uhavad ju ilma suunata otse, niiet kui tahad päriselt vasakule saada, siis tuleb see vastutulijatele üllatusena ning siis on juba loto, et kas instas oli parajasti midagi huvitavat või mitte. Tsikliga ma näitan alati ja vaikselt jääb see autoga ka külge.
Lisaks ei ole paljude autode puhul paremat suunda ringil hästi näha, vasak külg on vastutulija poole ja probleemi ei teki.
Mismoodi ma oleks pidanud selle arvamusavalduse vormistama, et sellest ei loetaks välja, nagu ma otse sõites paremat suunda ei näitaks? Absurd ma ütlen.