02-04-2025, 13:37 PM
(Seda postitust muudeti viimati: 02-04-2025, 13:40 PM ja muutjaks oli 13piisab.)
(31-03-2025, 16:21 PM)Marko Kirjutas: Täpselt sama asi oli ka teema tekkimise põhjuseks - kapiuks ei ole puit....
Tegelikult on küll kui hoolega uurida
Sisuliselt käib see ilmaasjata jooksutamine halduskiusu teema alla. Asjad saavad lõpuks samas kastis kokku, aga ametnik on saanud tähtis olla ja inimene ringi sõita ja pabereid täita.
täpsusta palun, kust Sa "hoolega uurides" leiad, et puitlaastplaat on puit? Ma väidan, et väiksemates jaamades on see ehituspraht ning suuremates ehitusprahiga suht sama loovutusghinnaga "töödeldud puit".
Ja mis ametnikku Sa täpselt kirud? Kas seda, kes kirjutas jaama opereerimishanke ja-või KOV poolt subsideeritud sortimendi nimistu ja tingimused? Ning mis jaamade praktikal põhineb väide, et töötlemata puit kas ehitusprahi või töödeldud puiduga kokku pannakse?
Mu meelest on jäätmejaamade majandus väga ilusa kondikavaga toimuv avaliku ja erasektori koostöö, kus osa, aga mitte kõik kulu läheb maksumaksjale ning kus operaatori äriplaanis sisalduvad ka igati loogilised lisateenuste (ja arveldamiste) read, mille rakendamises nad otseloomulikult äriettevõttena ka huvitatud on. Mis Sa täpselt teistmoodi teeks / kuhu mingi kulu praeguse asemel liigutaks?
edit: jah - mu postitus on ofensiivne. Mulle paistab, et kirub ja targutab inimene, kes ei adu ei pisikest rakenduslikku ega ka suuremat süsteemi pilti ning vehib päris-eluga vastuolus olevate "faktide" ja loosungitega. Jäägu need õige Konsumi taha.
Foorumite vanarahvatarkus: "üks troll suudab rohkem arvata, kui sada tarka teada"